2777
2789

آقا هستن... 

انگار خوشم میاد ازش دوسش دارم یا بهتره بگم ک اصلا معنی این حسمو نمی دونم چیه... یک ساله ک مشاورمه اون اوایل می گفت شما مث خواهر من هستید یعنی ب همه می گفت ب همه دخترایی ک تو گروه مشاوره بودیم... الان چند وقته بخاطر شرایط انتخاب رشته و مصاحبه و بعضی چیزا پیام زیاد بینمون رد وبدل میشه اما در حد همون استاد و شاگرد ولی بعضی نشونه ها و رفتارا باعث میشه ک من فکر کنم شاید حسی ب من داره... اینم بگم ک ایشون موقعیت خیلی خوبی داره و اگر بخواد ازدواج کنه کلی کیس با شرایط عالی دور و ورش ریخته... و فکر اینکه بخوایم ی روز باهم ازدواج کنیم برام جزو محالاته چون خودم رو در حد اون نمیبینم🥲

ولی این حس چیه... من با ۲۰ سال سن تا حالا وارد هیچ رابطه ای نشدم شاید این حس بخاطر همون خلا عاطفی شکل گرفته... 

منم همینطور ، خوب روش کراشی 😀 

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه میگم برا کنکور مشاور نگیرید یا اگر میگیرد خانم باشه 

سریع مشاورت رو لغو کن تا کنکوری رو افتضاح ندادی

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بخاطر فشار دریافت هست شاید میخای چند لحظه آروم بشی به این چیزا فک می‌کنی این حس رو زیاد جدی نگیر خودش از بین میره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بخاطر فشار دریافت هست شاید میخای چند لحظه آروم بشی به این چیزا فک می‌کنی این حس رو زیاد جدی نگیر خود ...

درسات

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
همینه میگم برا کنکور مشاور نگیرید یا اگر میگیرد خانم باشه سریع مشاورت رو لغو کن تا کنکوری رو افتضاح ...

من سال سومم بود امسال ک خداروشکر عملکردم نسبت سال قبل خیلی بهتر بود و خداوکیلی تو حیطه مشاوره کارش عالیه 

تا قبل یه ماه پیش اینطور نبودم

من سال سومم بود امسال ک خداروشکر عملکردم نسبت سال قبل خیلی بهتر بود و خداوکیلی تو حیطه مشاوره کارش ع ...

در هر صورت تو تصمیمات تجدید نظر کن ، بخدا کنکوری داغون میشه اینو از من نصیحت بگیر که پارسال این بلا سرم اومد

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

همو دیدید مگه؟خب طبیعیه عزیزم احساس ادم دست خودش نیی ولی کنترلش کن تو قرار بود درس بخونی نه فراتر

اره همون پارسال یه بار فقط 

نمی دونم از این همه وقت ک مشاورمه من تازه یع ماهه بهش این حسو دارم😐

من سال سومم بود امسال ک خداروشکر عملکردم نسبت سال قبل خیلی بهتر بود و خداوکیلی تو حیطه مشاوره کارش ع ...

از تیم مشاوره خاصی بود؟ بهت برنامه روزانه میداد؟ تماسا چجوری بود؟ 

امیدوارم قبول شی عزیزم بری دانشگاه از سرت میپره

چی کار کنم بتونن این حسو فراموش کنم

آنلاین باش حرف بزن ، وای همش داره پارسالم میاد جلو چشمم دیگه درسو فراموش کرده بودم، ببین گلم اگر ایندت مهمه حضوری نرو پیشش