2777
2789
عنوان

بچه دو‌م در سن چهل وچهارسالگی

417 بازدید | 28 پست

سلام 

یه هفته اس فهمیدم باردارم تو‌هفته ۸

دخترم ۱۳ سالشه و‌هیچ جوره نمی پذیرهخیلی نگرانشم الان به هفته اس اشک‌میریزه از اون طرف رفتم‌سونومیگه قلبش تشکیل شده 

مشکلی هم نداره خودم‌ و‌همسرم بالای چهل سالیم ریسک بارداری بالاست  نمیدونم اصلا حوصله وتوان بزرگ‌کردن یه بچه دیگه رو‌داریم؟😫😫 

دارم دیوونه میشم از فکرو‌خیال،،، بچه ها توهفته هشت باقرص دیگه نمیشه سقط کرد؟باید حتما کورتاژ بشه؟

توروخداااا راهنمایییی کنید یه راه حل درست پیدا کنم 😔

واااااییییی چققققدرررر جذذذذااااب مبااارکه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا داده بهت پسش نده بعد سقط جوری افسردگی میگیری میگی کاش نگهش میداشتم

الان شرایط بدی دارم  درحال اسباب کشی از یه شهر به شهردیگه هستم زندگی تو یه محیط جدید باشرایط جدید این دیگه تیر خلاص بود