2777
2789
عنوان

بچه دو‌م در سن چهل وچهارسالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست

خواهش میکنم سقطش نکنید 

خداوند حتما خیری دیده 

از بالاترین گناهان سقط جنین و کشتن فرزنده ...

اون قلب داره ...

مطمئن باشید از پیش برمیاین

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بدنیا اومد کم کم دخترتون به خواهر یا برادرش عادت میکنه باهاش سرگرم میشه از ته قلبش اون رو دوست میداره 

ولی به این هم فک کنید که مثلا وقتی بچه دومتون 15 سالش بشه اون موقع شما تقریبا 60 سالتونه قطعا پیر شدید و نمیتونید یه بچه 15 ساله رو درک کنید و شاید خجالت بکشه که با این سن کمش پدر مادرش انقدر سنشون بالاست. 

باید همه جوانب رو در نظر بگیرید 

بعد از یه طرف سنتون بالاست و بارداری پرخطری رو خواهید داشت ممکنه به مشکل بربخورید یا امکان داره بچه خدای نکرده سندروم داون داشته باشهحتما با پزشک مشورت کنید ببینین توصیشون چیه

وقتی بدنیا اومد کم کم دخترتون به خواهر یا برادرش عادت میکنه باهاش سرگرم میشه از ته قلبش اون رو دوست ...

دقیقا همین فکرا عذابم‌میده چه گناهی کرده بچه 

خواهش میکنم سقطش نکنید خداوند حتما خیری دیده از بالاترین گناهان سقط جنین و کشتن فرزنده ...اون قلب دا ...

از خدا میخوام بهم‌کمک‌کنه تصمیم‌درست بگیرم 

آخه اصلا آمادگیشو‌ندارم 

گناه داره قلب داره زندگی رو ازش نگیرید با خدا معامله کن بگو خدایا به خاطر تو و اینگه گناهی مرتکب نشم این بچه رو نگه میدارم تو بجاش کمکم کن بتونم از پسش بر بیام و به بهترین شکل تربیتش کنم و بزرگش کنم ، قطعا خدا کمکت خواهد کرد

بخدا اون لطف خداست اگه بندازیش تا اخر عمر مدیونشی ب دختر بزرگت چ ربطی داره ؟۱۳ سال زحمتشو کشیدی ولی دیکه تو بچه دار شدن نشدن نباید حسادت کنه

خدایا شکرت بابت همه چی منو به آرزوم برسون   

بیشتر بچه های اول بخصوص وقتی عقلشون برسه در مقابل دومی مقاومت میکنن به بچه ت خوبی های بچه دوم رو‌بگو و‌یاداور شو‌که خدا داده و‌ مگه میشه نابودش کرد؟که کم‌کم بپذیره از زیبایی خواهر برادر داشتن برای اینده بگو درباره مشکلات بارداری در سن بالام الان با غربالگری و‌انومالی تشخیص میدن و جای نگرانی نیست برای توان و‌حوصله هم نگران نباش من چون شاغل بودم رسما بچه م‌رو مامانم بزرگ کرد دیگه شما که توانت از مامان‌من کمتر نیست

وقتی بدنیا اومد کم کم دخترتون به خواهر یا برادرش عادت میکنه باهاش سرگرم میشه از ته قلبش اون رو دوست ...

من با احترام به نظر شما ولی اینو قبول ندارم بخشی از جامعه فرزند اوری ها همه موکول شده به بالای سی سی و‌پنج سال چون ازذواج دیرهنگام شده و‌ در اینده اکثرا سی و‌خرده اب اختلاف سنی دارن حالا بچه استارتر چهار پنج سالی بیشتر باشع اختلاف سنیش چه فرقی داره

[QUOTE=346774108]من با احترام به نظر شما ولی اینو قبول ندارم بخشی از جامعه فرزند اوری ها همه موکول شده به بالای سی سی ...[/QUOTEگلم باز طرف تو سن 30، 35 سالگی بچه دار بشه خیلی فرق میکنه ده سال دیرتر یعنی تو 45 سالگی بچه دار شه دیگه تو این سن تخمدان ها دارن از کار میوفتن احتمال خطای میوزی برای تشکیل یاخته جنسی بیشتر میشه ممکنه بجای 46 تا کروموزوم 47 کروموزمی بشه به هرحال بهترین سن برای باروری سالهای ابتدای جوانی هست 

[QUOTE=346774108]من با احترام به نظر شما ولی اینو قبول ندارم بخشی از جامعه فرزند اوری ها همه موکول ش ...

بله درسته باردلری توسن بالا جز موارد های ریسکه منم نگران همینام