2777
2789
عنوان

فقط باردارا بیان😓

536 بازدید | 66 پست

از حالتون بگین؟

الان ۲۴ هفته ام

نمیدونم چرا اینقدر بی خوصله و پژمرده ام چند روزیه

دیگه اون شور و شوق و انرژی سابق رو ندارم

دلم میخواد تو تاریکی و تنهایی باشم

هیچکس دوربرم حرف نزنه

خیلی هم بی اعصاب شدم 

حوصله جواب دادن گوشیمو حتی ندارم

ایکاش چشمامو ببندم هفته چهل باشم😢

من حاضرم فقط یک ثانیه فقطططط یک ثانیه جای تو باشم 😭

منم بخدا😔

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۲۰ هستم هرچی میخورم تو گلوم گیر میکنه داغونم هیچی نمیتونم بخورم خسته م گریه م میاد همه رو کلافه کردم😪

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

من حاضرم فقط یک ثانیه فقطططط یک ثانیه جای تو باشم 😭

چرا ؟

انشالله بزودی باردار یشی عزیزم

ولی من افسردگی گرفتم حالم با هیچی خوب نمیشه نه خرید نه بیرون رفتن نه هیچی از اونور نگران وزنم و رشد جنین هم هستم 😓

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه به حق این روزای عزیز

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چرا ؟انشالله بزودی باردار یشی عزیزمولی من افسردگی گرفتم حالم با هیچی خوب نمیشه نه خرید نه بیرون رفتن ...

باردار بشم عزیزم....انشالله که خوب بشی میفهمم چی میگی من همیشه تو اقدامم اینجوری 

خدا به هممون کمک کنه😭😭

باردار بشم عزیزم....انشالله که خوب بشی میفهمم چی میگی من همیشه تو اقدامم اینجوری خدا به هممون کمک کن ...

من هم مرده زایی داشتم هم سقط افسردگی گرفته بودم

درکت میکنم خدا انشالله دامنت رو سبز کنه