2777
2789
عنوان

خواستگار دختر جاریم روحانیه

547 بازدید | 28 پست

چون میگن خیلی خوش اخلاقن و طبق گفته پیامبر با زنشون خوب رفتار می کنن 

واقعا همینجوره یا از دور اینطوری می گن ؟ 

دختر جاریم چادری هم نیست مانتویی هست ( نه اینکه لباس معیار باشه ولی به هر حال اغلب  یه روحانی  برای ازدواج یه دختر چادری مطرحشه ) ولی خیلی خیلی  دختر گلی هست و اهل نماز و... هست و خیلی مهربون و خوش اخلاق  ولی خیلی ساده ست 

نمی دونم از کجا اینو دیده 

با من خیلی دوسته همش بهم میگه زن عمو نظرت چیه 

من گفتن من آشنایی ندارم شما چی میگین؟ اگر اطلاعی دارین بگین 

سپاس خدای را سزاست که پناه ما بی پناهان است  توفیق ده تا  عبد تو باشم  مطیع تو باشم  برای تو باشم  و به سوی تو باشم                

من خودمو میگم. دوس ندارم با این قشر ازدواج کنم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره هر روحانی خوب نیس همه ی روحانیا هم بد نیستن 

باید دید اخلاقش چجوریه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

من چدر شوهرم روحانیه، خیلی خیلیییی راضیم خیلی خانواده خوبین، با اهلاق، با هدا، با حیا و.... 

اما اینکه لباس روحانیت تنشونه دلیل بر هوب بودنشون نیست، من میشناسم کسایی که با روحانی ازدواج کردن و الان طلاق گرفتن

از این اون تاپیکاس ک نظر بدیم تعلیق میشیم😂

سکوتی میکنم بالاتر از فریاد🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من چدر شوهرم روحانیه، خیلی خیلیییی راضیم خیلی خانواده خوبین، با اهلاق، با هدا، با حیا و.... اما اینک ...

خ کیبوردت مشکل داره؟؟🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من خودم طلبه ام.صرف لباس روحانیت و تحصیلات مذهبی دلیل بر خوب بودن طرف نیس.چون تو همه قشری هم خوب هست هم بد.اصلاااااااااااااااا از رو لباس قضاوت نکنن و حسااااابی تحقیق کنن

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

نظر مثبتی نسبت بهشون ندارم با اجازه علمای سایت

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من شخصا مشکلی ندارم اگه آدم باشهه پسرداییم روحانیه فوق العاده پسر خوب دور سر زنش میگرده انقد ب مادرش احترام میزاره و اینا ولی پسرعمم روحانیه اصلا زنشو هیچجا نمیبره احترام نمیزاره زنش اسیره همش کار میکنه حق اومدن خونه ی ما وقتی برادرم و پدرم خونست نداره.

شوهرم کلاس طلبگی رفته ولی اخوند و روحانی نیست اخلاقش خوبه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر