2777
2789
عنوان

طلاقق

571 بازدید | 41 پست

دخترا من حدود سه سال عقد کردم تو این سه سال همش بهم تهمت میزنه که تو با پسری همش میگه تو درویی همش باهام بحث میکنه دعوا می‌کنه چند روز غیبش میزنه بعضی وقتا خیلی بی اعتماده میخوام طلاق بگیرم ولی خونوادم نمیزارن یبار میگن ابرو داریم یبار میگن اینا الکیه اخه کجاش الکیه من یروز خوش ندارم سرش 🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
وقتی شکاکه بهتره الان که بچه نداری طلاق بگیری تا اینکه بیشتر غرق شی ...

واقعا دیگه نمیکشم خسته شدم زندگیم خیلی خراب شده همش میگن پشیمون میشی،ولی من دیگه حتی دوسشم ندارم🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم عمرم داره میسوزه با شوهر شکاک

واقعا دعا کن کاش بشه طلاق بگیرم من هنوز 17سالمه بزور شوهرم دادن🥲🥲

وای دیگ بدتر 🙁

هعی

من ازدواج دوممه .هیییچ راهی برای طلاق ندارم چون خونوادم اصلا حمایتم نمیکنن و سرکوب میکنن بعد.محیطی ک ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم...بهم میگن اگه طلاق بگیری دیگه شوهر گیرت نمیاد😐

طرز فکر خونواده من اینه انگشت نما میشی...خوش ب حال اونایی ک خارج زندگی میکنن

واقعانم همینه میگه آبروم مهمتره

برام سواله واقعا دیگه نمیتونم شوهر کنم یعنی؟🥲

من ازدواج دوممه .هیییچ راهی برای طلاق ندارم چون خونوادم اصلا حمایتم نمیکنن و سرکوب میکنن بعد.محیطی ک ...

تو که تجربه داشتی تو دیگه چرا ....با عجله ازدواج کردی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
تموم کنی به نفعته

اخه همش میگن ابروم مهمه هی میگن دیگه شوهر گیرت نمیاد هی اذیتم میکنن احساس میکنم خونوادم طرف پسرن...🥲🤦