2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی جواب شوهرمو بدم

104 بازدید | 6 پست

من  میخاستم با دختر عموم برم هیئت شوهرم گفت با من هماهنگ نکردی امشب نرو یشب دیگ برو باید به من میگفتی بعد قول میدادی منم نرفتم بعدشم خواهرش اومد خونمون نرفتم دو شب موندن

بعد امروز میخاست بره روستا پیش دوستش منم گفتم با من هماهنگ نکردی نباید بری یروز دیگ باید بری خندید بعد گفت حالا برم کار دارم گفتم نه گفت میخام برم سر کار گفتم باشه من زنگ میزنم سرکارت گفت بزن میرم سرکار بعد زنگ زدم همکارش گفت نیست امروز نیومده حالا زنگ زده میگه من که گفتم میرم بنظرتون چی بگم خیلی ناراحت و عصبانیم

چیزی نگو فقط تجربه کسب کردی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این تجربه رو دارم  به شوهرم گفتم بریم بیرون گفت نه باید برم مغازه آخرش رفت بعد من کار داشتم زنگ زدم تلفن مغازه داداشش گوشی رو برداشت گفت نیومده پیام داده نمیاد منم کارد میزدی خونم در نمی اومد زنگ زدم بهش گفتم کجایی گفت مغازه گفتم اره حتما چرا داداشت جذاب داد گفت نیومدی قطع کرد رفت پیش مادرش اومد زنگ زد گفتمش نرفته مغازه حالا که دستش رو شده اومده پیشت اینم تربیت نداشتش چطور تربیتش کردی 

شوهر سابق البته هرویینی بودنش رو شد جدا شدم