2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من غضروف مصنوعی گذاشتن

پس چرا میگن خطرناکه؟؟مطمئنید مصنوعی گذاشتن؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
بله چرا مطمئن نباشم؟

اخه از بس میگن غضروف مصنوعی خطریه و فلان

مشکلی پیش نیومد براتون؟؟

منم نوک بینیم فرورفته دکترم گفته بعد یکسال برام غضروف مصنوعی میذاره برا همین پرسیدم ازتون

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اخه از بس میگن غضروف مصنوعی خطریه و فلانمشکلی پیش نیومد براتون؟؟منم نوک بینیم فرورفته دکترم گفته بعد ...

نه چه مشکلی

اوکیه کاملا 

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
نه چه مشکلیاوکیه کاملا

اخه غضروف مصنوعی دو دسته هست

یکی غضروف جسد

یکی غضروف سیلیکونی

که احتمال عفونت و پس زدگی توسط بدن دارن

اخه غضروف مصنوعی دو دسته هستیکی غضروف جسدیکی غضروف سیلیکونیکه احتمال عفونت و پس زدگی توسط بدن دارن

ای خدا باشه اوکی

شما انجام ندادی هی برهان میاری.

من انجام دادم و میگم برای من مشکلی پیش نیومده.

شما هرکار خودت دوست داری بکن.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.