2777
2789
عنوان

درد پهلو

45 بازدید | 6 پست

بچه ها دو سه روزه پریود شدم پهلوم از پشت تیر می‌کشه تا زیر دلم. دردش مقطعی و قطع و وصل میشه فقطم سمت راسته امونمو بریده. کسی تجربه داره؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
مامان من تقریبا اینجوریهفیبروم داره

یعنی میگه کیست دارم؟ قبلا اینجوری نبودم یکی دو ماهه اینجوری شدم و این ماه دردم خیلی زیاده. تا چند روز بعد پریود هم همینجوریم بعدش قطع میشه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میگه کیست دارم؟ قبلا اینجوری نبودم یکی دو ماهه اینجوری شدم و این ماه دردم خیلی زیاده. تا چند رو ...

مامان من فیبروم داره

یه سونو بده ببین چه خبره

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

مامان من فیبروم دارهیه سونو بده ببین چه خبره

مرسی عزیزم لطف کردی