2777
2789
عنوان

شوهرم تندتندقهرمیکنه

154 بازدید | 19 پست

سلام بچه هاتوروخداداهنماییم کنید من چکارکنم ، شوهرم چندروزی یه بار هردفعه به یه بهونه یه جنگ اعصاب برام درست میکنه، بادوران عقدم تقریبا سه ساله که باهاش ازدواج کردم،همش همینجوریه دیگه ناراحتی اعصاب گرفتم هرچندوقت یه بارمیرم زیرسرم.دیروزتاحالاهم باهم قهریم و حرف نمیزنیم، دیگه خسته شدم ازدستش بهش گفتم به مادرت میگم ، تهدیدم میکنه میگه اگه چیزی به کسی بگی وکسی چیزی بفهمه بدمیبینی، یه کاری میکنم که پشیمون بشی،من دیگه نمیکشم چکارکنم ، سرم داره میترکه ازبس دیشب تاحالاگریه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی واسه قهرش آنقدر واکنش نشون بدی همینه ایندفعه که قهر کرد غذای مورد علاقت رو بپز یه آهنگ شاد بزار و طوری رفتار کن که انگار اصلا وجود نداره بعد هم برو یه ساعت یکم قدم بزن و برگرد تضمین میدم سه بار که اینکار رو کنی دیگه قهر نمیکنه 

امتحان شدس

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بزن در بیخیالی برات مهم نباشه محل نده اصلا چرا باید بری زیر سرم ؟

مثلا موقع غذا بگو بیا غذا نیامد خودت بخور تا بفهمه بعد خودش حساب کارمیاد دستش

به هیچ وجه مشکلاتت را نه به خانواده خودت بگو نه هانواده شوهر میشی بعدا مایه مسخره شون 

خب چرا میگه به مامانم نگی ؟ میترسه مامانش ناراحت بشه یا شخصیت و غرورش لکه دار میشه ؟

نه، ازاینکه خونواده ها بفهمن خیلی عادش میاد. اخه یه بارم تودوران عقدمون خونوادمون فهمیدن خیلی بهش برخوردو سنگین تموم شدبراش 

مشکل همین ضعف شماست. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مشکل همین ضعف شماست.

اره اتفاقا همین دیشب میخواستم ازخونه بزارم برم ، میخواستم زنگ بزنم به مادرش که تهدیدکرد. منم میترسم یه کارخطرناکی بکنه، یوقت خودشابکشه  اونوقت دیگه تااخرعمرم خونوادش ولم نکنن

اره اتفاقا همین دیشب میخواستم ازخونه بزارم برم ، میخواستم زنگ بزنم به مادرش که تهدیدکرد. منم میترسم ...

چرا انقدر برات مهمه؟ 

یعنی فقط بخاطر قهرش؟

تحت هیچ شرایطی به مادرش نگو، خونه رو هم ترک نکن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه، ازاینکه خونواده ها بفهمن خیلی عادش میاد. اخه یه بارم تودوران عقدمون خونوادمون فهمیدن خیلی بهش بر ...

پس غرور داره و دوس نداره کسی بفهمه ، شما هم نباید بزارید کسی بفهمه ، اما شما چرا گریه میکنید ؟!! خیلی کار بدی اگر انجام میده میشه یه کوچولو گوشزد مامانش کنید و بگید اگر درس نشی مجبورم همه قضیه رو بگم . ولی دوس ندارم مثل کوچولو ها مشکلاتمونو بکشونیم به مامانا و بزرگترا . ولی گفتن قضیا به خانواده ها مث شمشیر دو پهلو میمونه و باید بدونید چه چیزی رو و چه وقت و به چه شکلی بیان کنین