2777
2789
عنوان

شوهرم تندتندقهرمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
چرا انقدر برات مهمه؟ یعنی فقط بخاطر قهرش؟تحت هیچ شرایطی به مادرش نگو، خونه رو هم ترک نکن

پس چکارکنم دیگه نمیکشم به خدا😔😔

خب همیشه همینجوریه ، هی یه بهانه جورمیکنه و اعصاب خوردی میکنه  انگار یه مرضی داره که نمیتونه بدون تنش و ناراحتی زندگی کنه، حتماباید چندروزی یه باردستمون بندباشه 

پس غرور داره و دوس نداره کسی بفهمه ، شما هم نباید بزارید کسی بفهمه ، اما شما چرا گریه میکنید ؟!! خیل ...

والاهرجی بهش میگم اصلانمیفهمه انگار، همش یه فازطلبکارانه ای داره، وقتی هم که مقصره زیربارنمیره اینقد قضیه راتاب میده و گیرمیده به من که اخرش من بگم غلط کردم توخوبی من مقصرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من ازدواج دوم شوهرم هستم، من مجردبودم شوهرم یه دختر۷ساله داشت که باهاش ازدواج کردم . ازهمون دوران عقد که همش سر بچش بهم گیرمیداد، بعدازعروسی هم من سعی کردم سر بچه بهونه دستش ندم ، ولی خب هردفعه به یه بهونه دیگه ای خون به دلم میکنه، یه بار سر گوشیم یه بار سررفتن خونه پدرم، یه بارم که بهونه ای نداره الکی مثلامیگه خستم و اخم وتخم میکنه بامن 

اگر اوایل هستش احتمال داره با برخورد درست شما درست بشه این قضایا

والامیگم که من سعی کردم سر بچه بهونه دستش ندم ، ولی دوباره این دنبال بهونه های دیگس. مثلا واسه تاسوعاوعاشورا خودش بهم گفت میبرمت خونه بابات خودش منابرد، حالادیروز که اومددنبالم واوردم خونه یه معرکه ای برام گرفته که بیاوببین، باهام حرف  نمیزدهرچی باهاش حرف میزدم جوابنانمیداد منم بهش گفتم این رفتاراتابزارکنار من دیگه نمیتونم تحمل کنم بخدا، دیدم محل نمیده منم دیگه محلش ندادم.بعدمیگه تورفتی گشتاتازدی خوشگذرونیاتاکردی حالااوندی برامن دوربرداشتی، میگه میدونی چیه تورفتی شهرخودت تو هیئتاچهارتاادم دیدی واست جفتک انداختن هوایی شدی حالابه من محل نمیدی😶😐😓😓

ازدیشب تاحالا این حرفش عین خوره داره جونمامیخوره، اگه همچین زن هوسبازی بودم که به مردای مردم چشم مینداختم یاحتی اگه تومجردیم ازاون دخترابودم که پسربازن دلم نمیسوخت