2777
2789
عنوان

خواهرمو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 26 پست
چون بیشتر تحت تاثیر کارای منه هرکاری میکنم اونم میکنه‌. بیشتر روزو تو اتاق منه

بله این درسته 

بچه آینه رفتار اطرافیانشه 

شما توی رفتار خودت تغییر ایجاد کن هرکاری که میخوای اون انجام بده رو خودت انجام بده

اونم کم کم یاد میگیره

بله خواهرشه ولی ایشون خودشم سن و سال آنچنانی نداره که بخواد مسئولیت بچه رو بپذیره و دائم حواسش به بچ ...

شاید این برداشت شما باشه که رو دوشش مسئولیت انداختن.شاید خود این خانم دوست داشته باشه یااصلا طبیعتش این باشه.همه که مثل هم‌نیستن.برا همه نمیشه یه جور نسخه پیچید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این برداشت شما باشه که رو دوشش مسئولیت انداختن.شاید خود این خانم دوست داشته باشه یااصلا طبیعتش ...

عزیزم من نظرمو بهشون گفتم اگه موافق باشن استفاده میکنن اگه مخالف باشن نمیکنن 

بله خواهرشه ولی ایشون خودشم سن و سال آنچنانی نداره که بخواد مسئولیت بچه رو بپذیره و دائم حواسش به بچ ...

مسئولیتش کلا رو دوش من نیست تا الان که دست مامان بابام بوده ولی خب هر کدوم از اعضای خانواده هم مسئولن در برابر بچه رابطه خواهر به جاش رابطه مادرانه ام سرجای خودشه

نگران نباشید تا شما هستین که نظرات منو نقد کنین اثری روی کسی نمیذاره

عزیزم حق با اون خانومه خواهر مثل مادر دومه و یه خواهر هیچوقت نمیتونه بی تفاوت باشه و اینکه اسی نگران خواهرشه خیلی خوبه ویه واکنش طبیعیه

عزیزم حق با اون خانومه خواهر مثل مادر دومه و یه خواهر هیچوقت نمیتونه بی تفاوت باشه و اینکه اسی نگران ...

بله گلم من اول فکرکردم مسئولیت تمام و کمال با استارتره ولی بعدش که خودشون گفتن در حد نگرانیه متوجه شدم که طبیعیه

مطمئنم شماهم اطرافتون دیدین بعضی از خانوما بچه که میارن کلاااا واگذارش میکنن به بچه ی بزرگتر من فکرکردم شرایط استارتر هم اینطوریه 

بله گلم من اول فکرکردم مسئولیت تمام و کمال با استارتره ولی بعدش که خودشون گفتن در حد نگرانیه متوجه ش ...

بعله گلم دیدم حرف شما هم صحیحه یکی از نزدیکانم یه دختر وهاده ساله داره بچه دار که شدن بچه رو همیشه وقت و بی وقت نزدیک امتحانات میده دست دخترش خودش الکی میره اینور اونور میگرده منم دلم برای دخترش خیلی میسوزه