پناه_زندگی مدیر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 206 عنوان دعا پیدا کردم | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 18 پست سلام خانماامروز ما مهمون داشتیم، خانواده ی خالم بودن. بعد از رفتنشون دقیقا وسط فرش یه تیکه کاغذ پیچیده شده پیدا کردم. وسطش انگار یه چیزیهخیلی ترسیدم، چیکار کنم؟ یعنی کی اینکارو کرده 1403/04/28 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ngin_hsdam عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3122 حق با شماست، برم خونه به مامانم میگم من تگ کن بعد ببینم چیه با افتخار کوردم🦋🌸😎
lover_girl عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 875 حق با شماست، برم خونه به مامانم میگم آره حتما بگو و باطلش کنیدمتاسفم واقعا آدم دیگه نمیتونه حتی به کسی که خونش میاد هم اعتماد کنه
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 8998 روش اسم خواهرم و خودمو نوشته وای خدا خیلی ترسیدم اصلان نترس یا بده بابات روش جیش بکنه نجسی دعا رو باطل میکنه خودتون دعا نداشتین تو خونتون از قبل اگ مال خودتون نیست حتمان باطلش کن تا چهل روز هم صوت سورع بقره رو بذار تو خونتون پخش بشه نگران نباش عزیزمتوکل ب همون بالاسری بکن ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4752 حرفهای بقیرو گوش نده...جیش و آب رومن و فرانک نکن..بازش کن..دعاروبازکن کنی اثرش نصف میشه.عکسشو بفرس برات بخونم بگم چیه...بعدشم اگ بد بود ببر آخوندی چیزی باطلش کنه...شاید اصلا دعای خودشون بوده از جیبشون افتاده تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست