2777
2789
عنوان

خواستگارپزشک

293 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خواهرشوهرمن۳۳سالشه قیافشم بدنیس ولی اخلاقش مزخرفه وخیلییییی ام حسوده حالاخانم گیرداده فقط خواستگارپزشک میخوام من چندموردخوب بهش معرفی کردم خانم طاقچه بالاگذاشت بعدش دیگه بیخیال شدم ولی دوباره چندنفربهم گفتن دخترخوب سراغ داری منم خواهرشوهرمومعرفی کردم حالاکی خواستگارپزشک سراغ داره ماروازشراین خلاص کنه😩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا داری برا خودت دردسر میتراشی

هیچ میدونی اگه طرف بد از آب در اومد و به مشکل خوردن هربار تو رو نفرین میکنن و حتی ممکنه به قیمت خراب شدن زندگی خودت تموم شه؟

اگرم میخوای معرفی کنی خصوصا به خانواده شوهرت بگو من معرفی میکنم اما باز هم خودتون کامل شناخت پیدا کنید

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🥹❤️
بنظر ولش کن خودتو قاتی نکنمعرفی میکنی بعد یارو اخلاقشو میبینه میزاره میره تو هم این وسط از دو طرف خر ...

بابازندگی منوریخته به هم باحسودبازیاش بخداخسته شدم ازدستش

والا من بیشتر پسرای اطرافم پزشک هستن حالا نمیتونم نسبت هاشونو بگم چون شناسایی میشم ولیییی اصلا و ابداً راضی نمیشن با پرستار یا ماما ازدواج کنن چه برسه به کارمند بیمارستان😐

بخداموندم این همه اعتمادبه نفسوازکجامیاره

ولش کن تو خودت تو درد سر ننداز 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه