2777
2789
عنوان

برنامه ریزی روزانه

84 بازدید | 11 پست

تو یه روزچیکارا میکنین؟ معمولا ساعت چند از خواب بیدار میشین؟ من روزایی که خونم تا دو ظهر میخوابم، همیشه م کلی کار دارم که انجام نشده، هیچ کار مفیدیم انجام نمیدم، همون تمیز کردن خونه و جارو و ظرف و غذا پختن، حتی نمیتونم یه فیلم ببینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ بیدار میشم میرم سرکار تا ۲

بعدشم ناهار میخورم استراحت میکنم درس میخونم باشگاه میرم فیلم میبینم شام میخورم پادکست گوش میدم به پوستم میرسم برنامه های روزای آینده م وارد کلندر میکنم  و …

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
ساعت ۶ صبح میخوابم ۱۲ بیدار میشم غذایی چیزی میخورم بعضی روزا عصرا میرم باشگاه همین

عشق و حالو تو میکنی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
۵ بیدار میشم میرم سرکار تا ۲بعدشم ناهار میخورم استراحت میکنم درس میخونم باشگاه میرم فیلم میبینم شام ...

خوش بحالت چقدر فعالی، من صبح بیدار شدن برام سخت ترین کار دنیاس، انقد دوست دارم مث تو باشم

۵ بیدار میشم میرم سرکار تا ۲بعدشم ناهار میخورم استراحت میکنم درس میخونم باشگاه میرم فیلم میبینم شام ...

برنامه ای که تو گوشیت داری برای برنامه ریزی اسمش چیه؟ 

خوش بحالت چقدر فعالی، من صبح بیدار شدن برام سخت ترین کار دنیاس، انقد دوست دارم مث تو باشم

صبح بیدار شدن برای همه سخته

هیچکس از صبح بیدار شدن خوشش نمیاد

واسه هیچکس هم راحت نیست

و به کسی که مجبوره صبح بیدار بشه نگو خوشبحالت

چون اون هم به کسی که راحت صبح میتونه بخوابه و مجبور نیست بیدار بشه میگه خوشبحالش

و اگر بخوای صبح بیدار بشی میتونی 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم