2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون جمعیت پیر از گار افتاده زیاد دارن و نیروهای کار جوان کم

خب ینی اونجا اصلا بیکاری وجود نداره؟ چرا جووناشون نمیرم مثلا پرستار بشن؟

امروز دیدم موسسه ها رایگان کارای کادر درمان رو انجام میدن برا مهاجرت چون میگفتن از اون طرف پول جذب رو میگیرن

خب ینی اونجا اصلا بیکاری وجود نداره؟ چرا جووناشون نمیرم مثلا پرستار بشن؟امروز دیدم موسسه ها رایگان ک ...

بله میشن

ولی موضوع اینه که جوون کم هست

همشون پیر ازکارافتاده هستن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
چون اونجا واسه رشته های دیکه هم کار هست مثل ایران نیستبعدشم قوانین سختی داره واسه دیه و اینانمیرن سر ...

فکر کردم شاید حقوق کمتری ب مهاجرا میدن

وگرنه آخه چرا باید حتی پول بدن ک پرستارا و دکترای خارجی رو بیارن

جووناشون میرن واسه کادر درمان ولی نسبت جمعیت پیرسون بالاتره مجبورن نبال نیروی جوون باشن ،این اتفاق ۲۰ سال اینده واسه ایرانم خواهد افتاد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

جووناشون میرن واسه کادر درمان ولی نسبت جمعیت پیرسون بالاتره مجبورن نبال نیروی جوون باشن ،این اتفاق ۲ ...

خب پول کمتری نسبت به بومی هاشون به کادر درمان میدن دیگه درسته؟

فکر کردم شاید حقوق کمتری ب مهاجرا میدنوگرنه آخه چرا باید حتی پول بدن ک پرستارا و دکترای خارجی رو بیا ...

من اتریش زندگی میکنم اکثر پزشکا ایرانی عرب ترک و کلا خارجس هستن

Belle سابق
من اتریش زندگی میکنم اکثر پزشکا ایرانی عرب ترک و کلا خارجس هستن

خب چرا خودشون پزشک و پرستار تربیت نمیکنن؟ حاضرن هزینه هم کنن و وارد کنن 

و اینکه به مهاجرا نسبت به بومی هاشون پول کمتری میدن؟ یا یکسانه؟

چون لقمه ی راحت تره.. فرایند تولید متخصص میدونی چقدر هزینه برای کشور داره. اونا این هزینه های سنگین رو دور میزنن. 

باااااا

سیستم غلط کشور ما

. فک کن دانش آموز رو به ی جایی برسونی که فقط ی سری رشته های خاص کار داشته باشن بعد با هزار لابی و باند بازی و کلاس های کنکور رنجشون بدی و ی مسابقه راه بندازی که قبول بشن. چهار سال یا هفت سال درس بخونن بعدم ببینن عه مدینه ی فاضله ای قصه اش رو براشون گفتن خیالی بود. وهم بود. باید عین سگ کار کنه عین خر نفهم باشه. خب اینجاست که طرف هم مجبور میشه به فرار از وطن خودش. و پناه بردن به اونا. حداقلش اینه تو تایم استراحت همراه بیمار با قمه پشت در منتظرش نیست

خب چرا خودشون پزشک و پرستار تربیت نمیکنن؟ حاضرن هزینه هم کنن و وارد کنن و اینکه به مهاجرا نسبت به بو ...

حقوق همه یکسانه

اینجا مثل ایران نیست که همه دلشون بخواد دکتر و مهندس شن هر کی میره دنبال علاقش و کلا زیاد دانشگاه نمیرن خودشون و زود وارد بازار کار میشن در ضمن اکثر جمعیت پیر و سالخورده هستن

Belle سابق