2777
2789
عنوان

ورم دو طرفه زیر بغل

108 بازدید | 9 پست

سه ساله زیر هر دو بغلم ورم کرده اندازه گردو.تو بارداری اینجوری شدم.اما تا الان میترسیدم برم سونو ،الان دکتر سونو نوشته هفته جدید برم.خیلی نگرانم.کسی اینطوری بوده؟

غده لنفاویت تورم پیدا کرده و یا میتونه غده چربی باشه که رابطه مستقیمی با شیردهی داره اگر از وکس برا ...

نه هیچوقت زیر بغلم چیزی نمیزنم .خیلی نگرانم.یه طرف دقیقا زیر بغلمه یه طرف پایین‌تر از زیر بغل .نرم هم هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچوقت زیر بغلم چیزی نمیزنم .خیلی نگرانم.یه طرف دقیقا زیر بغلمه یه طرف پایین‌تر از زیر بغل .نرم ه ...

ببین عفونت تو بدن یا گرمی طبع و یا زبونم لال سرطان باعث تورم میشه اگر بارداری پر خطری تجربه نکردی و زایمان سزارین انجام دادی ممکنه از عفونت باشه خلاصه پیگیرش زیاد باش