2777
2789
عنوان

چرا تاپیکا حذف نمیشن

166 بازدید | 7 پست

سلام خانما 

چندین باره میام لینک میزارم ولی تاپیکم حذف نشد چرا؟

قانون جدیدی هست برا حذف من خبر ندارم ؟؟

حتی خصوصی هم فرستادم پاک نشد😕

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

سوال منم هست تایپکمم خصوصی بود ولی پاک نشد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چندین بار خصوصی نی نی یار۱ فرستادم اما حذف نکرده مسخره

اون ساعتی م ک‌ نوشته تاپیک قفله 

هوففف

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
تو‌خصوصی روزای زوج ساعت 10و نبم تا 12و 2-4

فرستادم دوبار

سوال منم هست تایپکمم خصوصی بود ولی پاک نشد

واسه من خصوصی نیست ولی کلا میخوام حذف بشه

واسه من خصوصی نیست ولی کلا میخوام حذف بشه

اونارو گفتن به هیچ وجه دیگه پاک نمیکنن😕 فقط و فقط خصوصی ها

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اونارو گفتن به هیچ وجه دیگه پاک نمیکنن😕 فقط و فقط خصوصی ها

ممنون