2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان

67 بازدید | 4 پست

چرا هر چی ماسک میزنم صورتم تغییر نمیکنه؟ 

همین نی نی سایت دیدم همه تعریف ژل الوئه ورا میکنن، یه مدت الوئه ورای طبیعی خریدم زدم هیچی به هیچی حالام یه دوهفته ای هست ژل شیمیایی از مغازه گرفتم میزنم اینم بی فایدس

یا میگفتن ماسک سدر و ماست خوبه، میزنم ولی چه فایده/: 

چن ماه ماسک گل رس و ماست زدم بازم یه کوچولو هم صورتم و رنگ پوستم تغییر نکرد، هر روز کرم ضدافتاب بی رنگ میزنم اینم همینطور

اونوقت نمیدونم چجوره دیگران وقتی یه ماسکی کرمی میزنن فوری تغیرش رو توی صورتشون میبینن، یعنی مشکل از منه؟صورتم چشه؟ چیکار کنم؟ 

خانمای گل لطفا کمک کنید ممنونتونم

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
منم شهریوری یم

پس پیشاپیش تولدمون مبارک🥰🙂

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم جنس پوست ها مختلفه شاید  پوستت چربیش کم باشه یا چربیش زیاد باشه یا ... نمیشه شما چون پوستت خشکه پس بری مثل فلانی نمیدونم چی بزنی که پوستت خوب شه ببین پوستت چطوری بگو من راهنمایی کنمت

ببین عزیزم جنس پوست ها مختلفه شاید پوستت چربیش کم باشه یا چربیش زیاد باشه یا ... نمیشه شما چون پوست ...

من پوستم چربه