2777
2789
عنوان

اونایی ک حقوق خوندن یا میخونن

186 بازدید | 39 پست

ممنون میشم بهم درخواست دوستی بدین 

بچه ها اگه میشناسین از بچه هارو ک حقوق خونده یا میخونه و یا وکیل هست لطفا تگ کنین ازشون ی سوال دارم قفل نمیکنم تاپیکو 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چ سوالی

ممنون میشم بگین ک دانشجوی سال اخر حقوق چ اینده شغلی میتونه داشته باشه؟؟پروسه رسیدن ب ی شغل براش دور و سخته؟؟؟ایشون خاستگارن میخوام ببینم میشه امیدی ب رشتش داشت یا ن

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین رشته حقوق تا زمانی که آزمون های شغلی رو قبول نشه هیچ آینده ای نداره

آزمون ها هم کار راحتی نیست، حداقلش یکی دو سال شب و روز باید درس بخونه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بستگی داره کجا میخونه؟

فک کنم ازاد یا پیام نور

ببین رشته حقوق تا زمانی که آزمون های شغلی رو قبول نشه هیچ آینده ای ندارهآزمون ها هم کار راحتی نیست، ...

پس اینده مشخص و مطمئنی نداره

ببین رشته حقوق تا زمانی که آزمون های شغلی رو قبول نشه هیچ آینده ای ندارهآزمون ها هم کار راحتی نیست، ...

دقیقا همینطوره.. 

مگر دانشگاه‌های تاپ مثل علوم قضایی بخونه که از بدو ورود استخدام رسمی هستند 

پس اینده مشخص و مطمئنی نداره

تا این مرحله ای که ایشون هستن، نه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دقیقا همینطوره.. مگر دانشگاه‌های تاپ مثل علوم قضایی بخونه که از بدو ورود استخدام رسمی هستند

چ عالی،من نپرسیدم دانشگاهشو حدسی گفتم پس قضایی باشه بهتره

تا این مرحله ای که ایشون هستن، نه

ممنون گل ک راهنمایی کردی  

دقیقا همینطوره.. مگر دانشگاه‌های تاپ مثل علوم قضایی بخونه که از بدو ورود استخدام رسمی هستند

آره تازه آدم وکالت و سردفتری هم قبول میشه بازم نمیتونه بگه آیندش تضمینه، دیگه دانشجو که هیچی

ما اکثر همکلاسی های دانشگاهمون بعد لیسانس رفتن ناخن کار و مژه کار و املاکی و کارای هنری و این چیزا

شاید 5 درصدشون فقط تو شغل های خوب مشغول به کار شدن