2777
2789
عنوان

راست میگن دنیادارمکافاته

1387 بازدید | 33 پست

سالها پیش برای خانوادم مشکلات زیادی بوجوداومد

خواهرم یه ازدواج ناموفق داشت که خیلی توفامیل صداکرد وتقریبا رابطمون بااکثراعضای فامیل خیلی کمرنگ شد

خیلی حرفای نامربوط پشت سرمون زدن مخصوصا شوهریکی ازخاله هام.

بعدش برای داداشام مشکلات زیادی پیش اومدمتاسفانه بادوستای درستی رابطه نداشت باعث شد چندسال اززندگیش تلف بشه .مدتی درگیرموادشد.باهمه خونوادم به مشکل برخورد .اینم قوزبالا قوزشدکه حرف وحدیثابیشتربشه

طبق معمول همون شوهرخالم کلی حرف وحدیث که نمیتونه بچه هاشوجمع کنه و....

یکی ازخواهرام یکم دیرازدواج کرد بااینکه خواستگارواقعا زیاد داشت ولی هرباربه یه مشکلی میخوردوجورنمیشد.

بماندکه بازم دهنشون بازشدوحرف وحدیث

توهمه این سالهایی که ما درگیراین مشکلات بودیم ومامان وبابام پیرشدن بچه های اونا درس میخوندن.موقعیت های کاری خوب؛ ازدواج های موفق داشتن دومادهای تحصیلکرده وپولدارقسمتشون شد....

الان چندسال میگذره ازاون روزها...

خواهرم ازدواج کرده خداروشکرزندگیش خوبه

داداشم ترک کرده تحصیلکرده.مهندسه. الان موقعیت مالیش خیلی خوبه کارش مناسبه.

حالا..

پسراخری همین خالم که گفتم درگیرموادشده.دختراخرش سن ازدواجش گذشته...و....

چندوقته پیش شوهرخالم رفته پیش همون داداشم وگفته برای پسرش کار جورکنه...

خداشاهده ما ازاینکه میبینیم اونادرگیرمشکل شدن ناراحتیم وهیچ وقت حرفی پشت سرشون نزدیم...

فقط خواستم بگم اگه توشرایط خوب زندگی هستین مغرورنشین وبه دیگران به خاطرمشکلاتشون خرده نگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال طول کشید تا به این برسید که دنیا دار مکافاته ؟ کاش همیشه اینجوری باشه نمیدونم شاید حکمتی تو کاره که من همیشه ازش بیخبرم ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

خداروشکر که مشکلاتتون حل شده . چقدر خوبه ادم مثل شما عاقبت بخیر بشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

به نظر من چه دیگران رو مسخره کنی یا نکنی  ، ممکنه مشکلات مشابه همونا برات پیش بیاد 

فقط اگه مسخره نکرده باشی و همدلی کرده باشی، حداقل اگه خودت دچارشدی، وجدانت نمیاد سراغت و عذابت بده..... حداقل دیگه فقط فشار مشکلاتت رو داری و فشار روانی دیگه ای نداری

من که هر چی میبینم روز بروز گستاخ تر میشن هیچیشونم نمیشه ولله

اصلا بدبختی میترسه از کنار اینا رد شه 

من قبول ندارم سالیان سال گذشته و من ندیدم چوبی بخورن اینایی که میگم هم ظالمن هم طعنه زن 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

من که هر چی میبینم روز بروز گستاختر میشن هیچیشونم نمیشه والا  اصلا بدبختی میترسه از کنار اینا ...

منم همچین موردایی دیدم و واقعا واسه همینم هیچوقت فکر نمیکردم آدم بدا هم تاوان بدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم