2777
2789
عنوان

راست میگن دنیادارمکافاته

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 33 پست
جالبه من تنها کسی هستم که فکر میکنم دنیا دارمکافات نیست شاید چون همچین چیزایی ندیده بودم

امضامو بخون....دارمکافاته....شک نکن....شاید شما نمیبینی....ولی خداوند عادله

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه من تنها کسی هستم که فکر میکنم دنیا دارمکافات نیست شاید چون همچین چیزایی ندیده بودم

نه تنها نیستی 

به نظر منم اصلا دار مکافات نیست 

من کم ندیدم که روز بروز دم کلفت تر و پروتر میشن از همه لحاظ و حتی قرنی هم گذشته اینا سر و مر و گندن ککشونم نمیگزه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

نه تنها نیستی  به نظر منم اصلا دار مکافات نیست  من کم ندیدم که روز بروز دم کلفت تر و پرو ...

شاید کسی باورش نشه

اما خانمی رو میشناسم وحشتناک دو به هم زن

چاپلوس

دو رو

دروغگو

و .....

اما به شدت خوشبخته با اینکه اعتراف کرده باعث جدایی چند زوج جوون شده

مثلا نماز و روزه اش تعطیله بعد میگه خدا با من کاری نداره گناه نمینویسه برام

واقعا هم زندگیش به راهه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همیشه زندگی ادما اونطور که بیرون بنظرمیادنیست

یه مدت خیلی رفت و امدمون زیاد بود باهاشون

حتی پیش می اومد چند روز خونشون میموندیم

واقعا از نزدیک دیدم که میگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شاید کسی باورش نشه اما خانمی رو میشناسم وحشتناک دو به هم زن چاپلوس دو رو دروغگو و ..... اما به ...

دقیقا من رو یاد یه زنی انداختی که نسبت نزدیک با شوهرم داره دقیقا به همین اوصافی که گفتی با این تفاوت که شدیدا اهل نماز و روزه هم هست خخخخ و یه تار موش بیرون نمیافته اما انواع گناهها مثل دروغ غیبت تهمت ریا مفسدی و انواع ظلم و ستم به شوهر و هر کی که ناتوان ببینش ازش سر میزنه بعد دوتا بچه داره دسته ی گل و  شوهر که اگه کفر نبود میگفتم از اماماست خانواده خودش و شوهر هم خیلی میخوانش شوهر که نمیذاره آب تو دلش تکون بخوره

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

حدیث از امام صادق داریم کسی ک کسی رو سرزنش کنه ب خاطر گناهش نمیمیره تا اون گناه رو مرتکب بشه

ممکنه کسایی باشن دل بشکنن یا کارای دیگه کنن ولی جوابشو این دنیا ندن فک نکنید مبتلا شدن تو این دنیا بده اتفاقا کسی ک خداوند عذاب چند برابر مینویسه کسیه ک این دنیا مبتلا نشده خدا دوسش نداشته فرصت گناه بهش داده در حقیقت رهاش کرده 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖