2777
2789

من تازه جدا شدم بعد جهیزیه امو فرستاده بودن بیاد کامل نفرستادن منم به برادرشوهرم پیام دادم وسایل منو کامل نفرستادین حتی اونایی که باپول یارانه و عیدی خریده بودم اوناروهم نفرستادین یا به شوهرم بگو بفرسته یا هم این وسایل گوله آتیش بشه هرزندگی ای باشه اون زندگیو نابود کنه بعدش خواهر شوهرم رفته بود وسایل رو جمع می‌کرد حالا این سری که فرستادن بخاطر اینکه لج منو در بیارن رفته تو خونمون قبلا یه سبد گذاشته بودم همه داروها وقرصهارو میزاشتم تو اون واینکه خانواده شوهرم پیش همه گفتن من قرص اعصاب میخورم بلند شدن همه قرصهای اون سبد رو فرستاده با اون لباس زیری که توحموم اون شب دعوامون شده بود ومن اومدم اونارو گذاشته تو پلاستیک روشن با یه ذره آت وآشغال ولی اون وسایلی که گفته بودم رو همش نفرستاده داده یه واسطه ای که هم بااونا فامیله هم باما که مثلا من آبروم بره و بسوزم حالا دلم میخواد منم یا پیام بدم به برادرشوهر یا خالشون زنگ بزنم یا هم اصلا هیچ اقدامی نکنم هدفم اینه بیشتر بسوزند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.