خدا خاسته باردار شدم دوقلو دخترم نزدیک سه سالشه واقعا واسم سخته رسیدگی به کارای خونه و بچه داری نمیتونم مث قبل واسه دخترم وقت بزارم دخترم افسرده شده دوقلو هامم کوچیکن یکیشون رفلاکس داره یکیشون کولیک کمکی و پرستار هم میاد نصف روز ولی خدا شاهده ک انقد سختمه ک همیشع کمبود خاب دارم قبلا دخترمو هر روز یا یک روز درمیون خانه بازی و پارک میبردم شبا با شوهرم میرفتیم بیرون تفریحمون ب جا بود اما الان نمیتونیم دخترم شدیدا حسادت میکنه همش گریه میکنه میگه دوسم ندارین منم عصابم خیلی ضعیف شده هر روز خانواده شوهرم داستان برام درست میکنه منم با وشوهرم دعوا میکنم خیلی دلم گرفته بیشتر از همه دلم ب حال دخترم میسوزع 😭 نمیدونم چطوری از پس شرایط بر بیام الانم دوقلو هاممریضشدن دیگه همه چی سخت تر شده حس میکنم خیلی آدم ضعیفیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
اتفاقا یه مادر به شدت جسور و قوی هستی میدونم سخته میدونم داغونی و نمیکشی درکت میکنم و تنهاییت رو میفهمم منم ولی تتها دلخوشیم اینه روزای سخت میگذره انشالله فقط بدون تو بهترین موجودی برای بچه هات
از عمه بچه ها یا مادر شوهرت کمک بگیر یکم پیش بچه ها بمونن تا بخوابی و به خودت برسی
وقتایی که پرستار هست یکم استراحت کن
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
مجبوری پرستارتو تمام وقت کنی یا وقتشو بیشتر کنی،دخترتم بفرس مهدی خونه بابایی یا با شوهرت بره بیرون،شما وقتت پره شوهرتم وقتش پره؟؟همون شبا ببرتش خانه بازی
یادت باش همین دوران کودکیش میشه کلی خلا برا بزرگسالیش
🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو می ترسد...
به دخترت بگو الان بچه ها کوچکند بزرگ بشند اوضاع بهتر میشه ولی نمیشه انتظار درک داشت از همسرتون بخوایید شبا یکمباهاش بازی کنه نگران نباش عزیزم الان چندسال اول سخته ولی بعدش خیلی راحت میشی