2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای ضربس.

ی ضربه خیلی خیلی محکم.

مامانم یبار پاش گیر کرد ب کاشی پرت شد رو اهن در خونه.

صورتش درست اینجوری شد بعد ی ماه و نیم تاره رنگش کمرنگ شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اسی شوهر منم منو میزد همه جام همینطوری کبود میشد. منم میرفتم کلانتری نامه میگرفتم میبردم پزشک قانونی اونام از کبودیا عکس میگرفتن میذاشتن تو پروندم. نامه میدادن که ببرم دادگستری برا شکایت اما خب من فقط نامه میگرفتم شکایت نمیکردم نامه هارو دارم

ولمون کن 

منکه ندیدم اما اگر کلاس خاصی میره یا دوستاش شاید اذیتش میکنن به خودت نمیگه از کسی همسنشه و میدونه بخواد بپرسه شایدم نگفت مجبپر شدی ببری مشاور تنها بره داخل و شاید به اون گفت

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اره دست خواهرمهحرفی نمیزنه چطوری زدتش ببریم پزشک قانونی اون یکی‌ دستشم هست

خواهرت متاهله؟اگه آره کار شوهرش بوده زدش

اگه مجرده مثلا اهل رابطه با دوست پسر ممکنه اون بلایی سرش اورده به قصد تجاوز... زدتش با مشت

شایدم با دختر دیگه دعواش شده اما جای زدن دخترا انقدر کبود نمیشه.

ولمون کن 

شبیه گاز نیس نیشگون یا ضربه هستش، دست کیه؟ من یبار رون پام اینجوری شده بود بدون این ک اتفاقی افتاده ...

برای من اینقد اینطوری شده جن چی 😂😂مویرگای پا یوقامیترکه اونجوری کبود میشه ..البته کبودی که موندگار باشه خطرناکه من رفتم دکتر ...میخواستم نشونش بدم دیدم نیست محو شده گفت اینا بیخطره روباسنمم یوقتا میزنه البته یکسالی هست که دیگه ندیدم لابد جنا نیومدن دیگه😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
این گوشی و پول و کارتشو. سوئیچشو ازش گرفتن بدبخت چطوری میرفت کلانتری

شوهر منم گوشیمو ازم گرفت. اول صب با صورتو چشم کبود پیاده رفتم کلانتری... اب شدم جلو مردم.. تو کارتم فقط ۲۰۰داشتم بردمش

ولمون کن 

برای من اینقد اینطوری شده جن چی 😂😂مویرگای پا یوقامیترکه اونجوری کبود میشه ..البته کبودی که موندگار ...

🤣🤣🤣 

دیگه قدیمیا دلیل علمی وقتی نداشتن ربط میدادن ب جن و پری 

منم یادمه قدیما خیلی بی دلیل بدنم کبود میشد الان ی چند وقتیه پیش نمیاد خداروشکر، البته ب شدت پوست حساسی دارم یکم محکم دست بکشم رو پوستم سریع کبود میشه