2777
2789
عنوان

هر آدمی باید دستش تو جیب خودش باشه

107 بازدید | 14 پست

آدمی که دستش تو جیب خودش نباشه همیشه منت سرش میزارن 

از پدر و مادر بگیر تا خواهر و برادر و غریبه 

هیچ کس دوستت نداره 

حمالی همه رو میکنی یه تشکر درست و حسابی ازت نمیکنن

فکر میکنن چون مجردی و کار نداری، دیگه بیکاری و توقع دارن همه کارهاشون رو انجام بدی 

به خدااز صبح که از خواب پامیشم 

مثل خر واسه بابا مامان خواهر برادر داماد عروس کار میکنم 

نشستن زیر اسپیلت 

به من میگن برو نمک بگیر بیار ، برو فلان چیزو بخر بیار و هزارتا چیز دیگه در حالی که یک قدم واسه من برنمیدارن

آخه مگه خودتون چلاغین 

آنقدر کار کردم این چند وقت که انگاری خون تو بدنم جریان نداره ، زانوهام تق تق صدا میده دیگه 

خدا کنه زودتر مهر بشه برم دانشگاه و زودتر درسم تموم بشه برم سرکار 

خسته شدم از همه 

خوش به حال هرکسی که دستش تو جیب خودشه و بیچاره مایی که باید واسه دوهزار حرف بشنویم و مثل چی کار کنیم 

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سالته سپا نمیتوتی واسه خودت ی کار پیدا کنی؟🥲

۲۰ سالمه 

متاسفانه هرجا میرم سابقه میخواد یا نظافت چی با حقوق کم 😥

همین الانم منم داشتم ب بزرگترین مشکل و دغدغه زندگیم ک بیکاری شوهرم بود فکر میکردم....

انشاالله هرچه زودتر یه کار خوب پیدا کنن

تو این وضعیت واقعا سخته بیکاری و متاهل بودن 

۲۰ سالمه متاسفانه هرجا میرم سابقه میخواد یا نظافت چی با حقوق کم 😥

بهشون بگو به عنوان کار آموز کار بلد یا حقوق کم براشون یک ماه کار کن اگر راضی بودن استخدام بشی اگرم نه برو جایی دیگ سابقه کار خم باید از یه جا شروع بشه دیگ عزیز

ی دختر مجرد در پی امید برای آینده🌱💃🏐📐
بهشون بگو به عنوان کار آموز کار بلد یا حقوق کم براشون یک ماه کار کن اگر راضی بودن استخدام بشی اگرم ن ...

اشتبا تایپ کردم کار آموز با حقوق

بهشون بگو به عنوان کار آموز کار بلد یا حقوق کم براشون یک ماه کار کن اگر راضی بودن استخدام بشی اگرم ن ...

بله درست میگید 

عصر میخوام برم چندتا فروشگاه زنجیره ای که نیرو میخوان 

خدا کنه قبول کنن 

واقعا خسته شدم از تو خونه موندن

بله درست میگید عصر میخوام برم چندتا فروشگاه زنجیره ای که نیرو میخوان خدا کنه قبول کنن واقعا خسته شدم ...

ایشالا قبول میکنن منم خودن شردع کردم ب عنوان کار اموز کار میکنم ولی خوب حقوق منم کمه  

ایشالا قبول میکنن منم خودن شردع کردم ب عنوان کار اموز کار میکنم ولی خوب حقوق منم کمه

ممنون عزیزم 

به سلامتی 

عزیز دلم میشه اگه امکانش بود بگید کجا کار میکنید؟