2777
2789
عنوان

بارداری

137 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها یه چن ماهیی زودتر از برنامه ایی که مد نظر بودم باردار شدم

23سالمه و این اولین بچه 

طبق اخرین پریودیم الان چهار هفتمه اما فک کنم واقعا دو هفته باشم 

استرس زیادی دارم این که دندون خراب زیاد دارم و میترسم بعد درد بگیرن و مشکل بشه برام 

بارداری اولمه و دور از خانوادم یه شهر دیگه ام و این که همسرم از صب تا عصر سرکاره و مدت زمان زیادی خونه ام 

توی این چن هفته یه کم حال روحی خوبی نداشتم و زیاد گریه کردم و میترسم برای بچه بد باشه 

و این که غیر از من و همسرم کسی نمیدونه فعلا میخوام کمکم کنید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم

انشالله که دندونت درد نمیگیره ولی اگه گرفتم دیگه الان کلی کار میتونن برای اروم شدن دندونت بکنن،دختردایی من سه تا دندونشو تو ماه ۵ عصب کشی پرکرد.سعی کن از این به بعد اروم باشی حالا زیاد گریه ات میگیره عادیه صبور باش قران زیاد بخون

منم با اینکع خانوادم نزدیکمن ولی هفته ای یکبار میبینمشون شوهرمم ۶صبح میره ۶عصر میاد خودمو با کتاب و فیلم مشغول کردم ۶ماهه تا غربالگری اولتم به هیچکس نکو تا جایی که تونستی

چرا باید قبل بارداری دندونارو درست کرد؟؟

چون معمولا تو بارداری خرابی دندون تشدید میشه ، درد میگیره کاری هم نمیتونی بکنی چون ممنوعه سه ماهه اول و اخر

فقط اون سه ماهه وسط میشه موقت برات پانسمان کنن

دندون مهمه ،مرتب بعد غذات نخ دندون بکش،دهانشویه و مسواک توی ماه های اول چون حالت تهوع داری اذیت میشی حتما نخ دندون و آب نمک قرقره کن ،استفراغ که میکنی حتما دهنت رو بشور چون اسید معده ت میزنه بالا ...ان شاالله مشکلی پیش نمیاد ،از الان استرس بگیری وای به حال ماه های بالاتر ...امید به خدا حاملگی راحتی داشته باشی ،لذت ببر از بارداریت .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

سلام عزیزم اصلا نگران نباش خدارو شکر کن اول از همه 

اگه خیلی دندون درد بگیری میتونی اواسط بارداری با پزشک مشورت کنی اجازه بده دندون های که اوضاع خوبی نداره رو درست کنی .آخرین پریودیت کی بوده؟

نگران نباش فقط آروم باش تا چند هفته بگذره برو سونو قلب.فقط بسپار به خدا ایمان داشته باش خودش داده خودشم سالم نگهش میداره