2789

همه رو باهم باید پیش برد.

خودم هنوز روی 6 7 ساعتم چون تازه شروع مردم ولی استاندارد10 تا 13 ساعته.

دیگه صبح ک بیدار میشم مثلا 7 8 شروع میکنم تا 6 بعد از ظهر البته الان تایمای استراحتم بالاست چون زود خسته میشم.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

از کی رو برات بگم ؟ من سه سال کنکور دادم از همون تابستون سال دوازدهم با ۵ ۶ ساعت شروع کردم در طول سال به ۱۲ ۱۳ ساعت رسید ، امسال روز اول ۴ ۵ ساعت خوندم و ماکسیمم مطالعه ام بین ۱۲ تا ۱۷ ساعت بود 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همه رو باهم باید پیش برد.خودم هنوز روی 6 7 ساعتم چون تازه شروع مردم ولی استاندارد10 تا 13 ساعته.دیگه ...

ینی عمومی هم میخونین؟

اها درسته اول کاری یهو زیاد بخونی زده و خسته میشی

مرسی  عزیزم که جواب دادی❤️

از کی رو برات بگم ؟ من سه سال کنکور دادم از همون تابستون سال دوازدهم با ۵ ۶ ساعت شروع کردم در طول سا ...

مرسی گلم ❤️.چون شرایط سخت شده و نهایی و ترمیم معدل هم هست باید از الان شروع کردن 😕

مرسی گلم ❤️.چون شرایط سخت شده و نهایی و ترمیم معدل هم هست باید از الان شروع کردن 😕

آره ولی فقط برای عمومیا یکم کار سخته مگرنه اگه تخصصی هارو در طول سال برای کنکور بخونی برای نهایی فقط کافیه مرور کنی و سوال حل کنی

ینی عمومی هم میخونین؟اها درسته اول کاری یهو زیاد بخونی زده و خسته میشیمرسی عزیزم که جواب دادی❤️

اره دیگه برای نهایی باید خوند.

🩷موفق باشی.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.