2777
2789

سلام دوستان الان کجای استان کرمان خوبه برای تفریح؟

شهر ماهان چطوره؟یا گلزار؟

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 

الان کرمان جهنمه

اینقدر که گرمهههه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

خود کرمان واقعا جای قشنگی هست بازارش خیلی جای قشنگ و خوبیه بزرگ ترین بازار سرپوشیده ایرانه حمام گنجعلی خان و مجموعه گنجعلی خان و ....

مکان های تاریخی زیادی داره 

کویر گردی بخوای شهداد ولی الان خیلی گرمه 

ماهان آب هواش خوبه فوق العادس شهر های بالا سر چترود 

بردسیر هم فوق العادس سرده هوا و سر سبز البته باید جاهای کوهستانی و قشنگش بلد باشی 

باغ شاهزاده ماهان کرمان هم واقعا یه تیکه ای از بهشت وسط بیابونه 

ویلا جنگل داره قسمت هفت باغش 

رستوران جنگلی های خوب و قشنگی داره کلا کرمان

رستوران های لاکچری چ فوق خفن هم داره 

لاله زار هم عالیه عالیییییی هواش خیلی خوبه جاهای گردشگری زیادی داره 

رفسنجان هم شهر خوبیه‌ پسته رو قیمت مناسب خیلی عالی میتونین از اونجا بگیرین شهر موتور سنگین هاست مردم خوش اخلاق خوبی هم داره

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

ولی فعلا اگه از شمال کشور میای بهتره نیای چون آبپز میشی

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
سلام خود کرمان واقعا جای قشنگی هست بازارش خیلی جای قشنگ و خوبیه بزرگ ترین بازار سرپوشیده ایرانه حمام ...

بم رو داریم جیرفت دلفارد که بیشتر سمت بندر هستند 

الان گرمه ولی واقعا عالی آن مکان های گردشگری زیادی دارن

سلام خود کرمان واقعا جای قشنگی هست بازارش خیلی جای قشنگ و خوبیه بزرگ ترین بازار سرپوشیده ایرانه حمام ...

ممنون عزیزم از راهنماییت❤

من اواخر بهار رفتم گلزار قبلا  هواش خوب بوده ولی ماهان تاحالا نرفتم میخواستم ببینم الان اونجا هم گرمه یا خوبه

ممنون عزیزم از راهنماییت❤من اواخر بهار رفتم گلزار قبلا هواش خوب بوده ولی ماهان تاحالا نرفتم میخواست ...

خوبه هواش خوبه خنکه 

ولی فعلا اگه از شمال کشور میای بهتره نیای چون آبپز میشی

نه عزیزم من بندرم باید تا یزد برم میخواستم اگه اونجا هوا خوبه تو مسیر برگشت  بریم

نه عزیزم من بندرم باید تا یزد برم میخواستم اگه اونجا هوا خوبه تو مسیر برگشت بریم

خدا بهتون صبر بده بندر خیلی گرم تر از کرمانه 

بیایین حتما 👍🏻🥰

سفرتون بی خطر مطر

خدا بهتون صبر بده بندر خیلی گرم تر از کرمانه بیایین حتما 👍🏻🥰سفرتون بی خطر مطر

اره واقعا خیلی گرمه 

ممنون از لطفتون سلامت باشین🌹

اره واقعا خیلی گرمه ممنون از لطفتون سلامت باشین🌹

فدای شما💐