2777
2789

مرض داشتم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من دعوام میکرد میگف تو عرضه نداری مخ یکیو بزنی...

منم مامانم از بیرون که میومد میگفت فلانیو دیدم گفت دخترت هنوز ازدواج نکرده؟ به خدا هنوز بیست و سه سالم بود.تازه درسم تموم شده بود و داشتم میرفتم سر کار.دانشگاه سخت گیر.کنکور سخت .تازه میخواستم استراحت کنم.انقدر گفت و گفت که انداختنم توی زندگی تو غربت .تنها و شوهری که بیست و چهار ساعت سر کاره

من از هر زنی پرسیدم گفت نه همه فقط دارن میسوزنو میسازن

زندگی همینه 

ادم بی مشکل مرده تو قبرستونه 

هر کی یه جور مشکل داره  مشکل اصلی اینه ماها میخایم فقط بشینیم از زندگی بدون دغدغه لذت ببریم ، اصلا همچین چیزی ممکن نیست

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

عشق اولم بود وخواستمش واقعا

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
منم مامانم از بیرون که میومد میگفت فلانیو دیدم گفت دخترت هنوز ازدواج نکرده؟ به خدا هنوز بیست و سه سا ...

ای بابا ،درکت میکنم.تازه الان عزیز شدم که دخترم دخترم میکنه منکه فراموش نکردم..غربت خیلی سخته خیلیا ..خدا بهت صبر و خوشبختی بده

اصلا از زندگیتون راضی هستید؟به عقب برگردین بازم ازدواج میکنید؟

اگر قرار باشه با پدر و مادرم زندگی کنم ترجیح میدم با همون شوهرم باشم.اما اگر استقلال مالی داشتم و خانه ی مستقلی هم داشتم هرگز ازدواج نمیکردم.

من مجردم ۲۴ ولی با وجود حرف بقیه اصلا عجله نمیکنم با اینکه کلی خواستگار هم دارم شغل و درآمد خودمم دارم اما میدونم نیاز دارم به ازدواج (حداکثر تا ۳۰ چون آدم یه سنی بهت می‌چسبه لذت داره مثل بچگیمون ک اسباب بازی فلان دوس داشتیم الان که بزرگ شدیم دیگه بهمون حال نمیده )

اول اینکه از بلاتکلیفی در میای دوم اینکه مجردی یه مسیریه ک سقف داره یه جایی میرسی به تهش من همکارمو میبینم ۳۸ سالشه خونه ماشین درآمد بالا انقد ک نمیدونه ک با پولش چیکار کنه میره هر روز یجور جراحی میکنه ولی میبینم داره افسرده میشه همش استوری غمگین اصلا شاد نیست سعی میکنه بیشتر تایمشو شیفت بده وقت آزاد برا خودش نزاره میدونی حتی بخواد خوش بگذرونه کسی نیست آدم مگه چند بار تنهایی میخوای بری تفریح 

از یجایی به بعد میبینی نیاز داری یه آدم درست کنارت باشه باهاش چالش داشته باشی زندگیت تغییر کنه اینده داشته باشی هدف تازه داشته باشی نیاز های احساسی و روحی و جنسیت رو برطرف کنه آدم نیاز داری به توجه یا مهم بودن برای کسی بچه دار شی حتی اگه تو شغلت کم آوردی یکی کنارت باشه ک حامیت شه دلتو گرم کنه 

ولی قطعا مهمه چه کسیو انتخاب کنی چون معتقدم آدم باید یکبار برای همیشه ازدواج کنه ن اینکه بخواد به تهش فکر کنه 

من مجردم ۲۴ ولی با وجود حرف بقیه اصلا عجله نمیکنم با اینکه کلی خواستگار هم دارم شغل و درآمد خودمم دا ...

به نظرم ادم زمانی باید ازدواج کنه که همه ی لذتهاشو از دوران مجردی برده باشه.حالا توی هر سنی.من اول کنکور بعد رشته ی خیلی سخت و پر زحمت و دانشگاه و اساتید خیلی سختگیر بلافاصله رفتم سر کار .حالا که موقع گشتن و تفریحم بود.که با حقوق خودم خوش باشم و تفریح کنم ازدواج کردم. بعد هم بچه اون هم در شهر غریب همه ی عمرم رو دویدم و زحمت کشیدم.بیست و سه ساله ازدواج کردم.هیچ لذتی از زندگیم نبردم

الان باوجود این همه خواهر برادر تنهام حداقل اونطوری تنهام و تو خونه با ارامش نشستم اینطوری همه کاری ...

ازدواج کنی تنهاتری اون موقع حرف مادرشوهر خواهرشوهر طعنه و تیکه هاشونو باید بشنوی آدم از خانواده خودش بشنوه زورش نمیاد از غریبه سخته 

الان باوجود این همه خواهر برادر تنهام حداقل اونطوری تنهام و تو خونه با ارامش نشستم اینطوری همه کاری ...

من خواهرم ۳۲ سالشه عین پادشاه میگرده به خودش میرسه از پوست و مو و لباس بگیر تا بقیه چیزا حرص شوهر و خانواده شوهرم نداره کیف دینیا رو میکنه