من مجردم ۲۴ ولی با وجود حرف بقیه اصلا عجله نمیکنم با اینکه کلی خواستگار هم دارم شغل و درآمد خودمم دارم اما میدونم نیاز دارم به ازدواج (حداکثر تا ۳۰ چون آدم یه سنی بهت میچسبه لذت داره مثل بچگیمون ک اسباب بازی فلان دوس داشتیم الان که بزرگ شدیم دیگه بهمون حال نمیده )
اول اینکه از بلاتکلیفی در میای دوم اینکه مجردی یه مسیریه ک سقف داره یه جایی میرسی به تهش من همکارمو میبینم ۳۸ سالشه خونه ماشین درآمد بالا انقد ک نمیدونه ک با پولش چیکار کنه میره هر روز یجور جراحی میکنه ولی میبینم داره افسرده میشه همش استوری غمگین اصلا شاد نیست سعی میکنه بیشتر تایمشو شیفت بده وقت آزاد برا خودش نزاره میدونی حتی بخواد خوش بگذرونه کسی نیست آدم مگه چند بار تنهایی میخوای بری تفریح
از یجایی به بعد میبینی نیاز داری یه آدم درست کنارت باشه باهاش چالش داشته باشی زندگیت تغییر کنه اینده داشته باشی هدف تازه داشته باشی نیاز های احساسی و روحی و جنسیت رو برطرف کنه آدم نیاز داری به توجه یا مهم بودن برای کسی بچه دار شی حتی اگه تو شغلت کم آوردی یکی کنارت باشه ک حامیت شه دلتو گرم کنه
ولی قطعا مهمه چه کسیو انتخاب کنی چون معتقدم آدم باید یکبار برای همیشه ازدواج کنه ن اینکه بخواد به تهش فکر کنه