مشکل همون طرز رفتارشون تاحالا دوهزار بار منطقی با دلیل و در کمال آرامش باهمسرم صحبت کردم جوابش این ه ...
ای کااااااش شرایط تورو من داشتم چون شوهره من دست بزن داره اخلاق نداره خیانتکارم هست الانم که یک ساله سرکارنمیره اعتیادم اضافه شده پس تو هنوز زن خوشبختی هستی از نظرمنو امثال من
الهی بگردم واقعا دیگه شرایط شما خیلی سخت بااین شرایط اقتصادی سر کار نمیره چیکار میکنید؟ بچه هم داری؟
اره عزیزم شکر خدا دوتا بچه دارم بزرگن ماشالله سرکار میرن اونا نبودن که ازگشنگی میمیردیم بااینکه دلمم برای جونشون که هدر میشه میسوزه ب امید روزی که جبران کنیم
سلام عزیزدلم خداروشکر الان خیلی خوبن خیلی دیگه خبری از اون بی حالی و ضعف بدنی نیست و دیگه نیازی هم به مصرف دارو نیست همون مکملها و داروهای تقویتی که بخاطر کم کاری کلیه هاشون مصرف میکنن اکتفا میکنه
عزیزم میشه بگید چه چیزاییشون پایین بود؟من الان ازمایشم گلبول سفید کمه و کمخونم از استرس روز و شب ندا ...
گلم مادر من کم خونی داشت و ازطرفی ذخیره آهن بدنش چهاربرابر یه انسان عادی بالا بود طوریکه دردسر اون ذخیره آهن خیلی بالا عواقب و دردسرش از کم خونیه بیشتربود
سلام نو یکی از تاپیک های مذهبی شما از استاند ناراحت شدیدمن از طرف ایشون از شما معذرت میخام
مشکلی نیست گلم ولی نمیدونم چرا ما ایرانیها عادت داریم تا ازیه قشری مذهبی طایفه ای بدی میبینیم یا حس خوبی بهشون نداریم هرچی به خودمون اجازه میدیم به همشون توهین کنیم بدون هیچ گونه شناخت و ارتباطی