2777
2789
جایی ندارم برم. پدرم بددله نه تحمل زندگی پیشش رو دارم و توان جنگیدن برای مستقل شدن

چی میشه که ما زنا توان شو نداریم تنبلیم ؟ یا عرضشو نداریم یا راحت طلبیم؟؟

لایک نکنید                      
مشکل همون طرز رفتارشون تاحالا دوهزار بار منطقی با دلیل و در کمال آرامش باهمسرم صحبت کردم جوابش این ه ...

ای کااااااش شرایط تورو من داشتم چون شوهره من دست بزن داره اخلاق نداره خیانتکارم هست الانم که یک ساله سرکارنمیره  اعتیادم اضافه شده پس تو هنوز زن خوشبختی هستی از نظرمنو امثال من

لایک نکنید                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کااااااش شرایط تورو من داشتم چون شوهره من دست بزن داره اخلاق نداره خیانتکارم هست الانم که یک ساله ...

الهی بگردم واقعا دیگه شرایط شما خیلی سخت بااین شرایط اقتصادی سر کار نمیره چیکار میکنید؟ بچه هم داری؟

الهی بگردم واقعا دیگه شرایط شما خیلی سخت بااین شرایط اقتصادی سر کار نمیره چیکار میکنید؟ بچه هم داری؟

اره عزیزم شکر خدا دوتا بچه دارم بزرگن ماشالله سرکار میرن اونا نبودن که ازگشنگی میمیردیم بااینکه دلمم برای جونشون که هدر میشه میسوزه ب امید روزی که جبران کنیم

لایک نکنید                      

عزیزم میشه بگید کمخونی مادرتون چی شد الان چطورن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
عزیزم میشه بگید کمخونی مادرتون چی شد الان چطورن

سلام عزیزدلم خداروشکر الان خیلی خوبن خیلی دیگه خبری از اون بی حالی و ضعف بدنی نیست و دیگه نیازی هم به مصرف دارو نیست همون مکملها و داروهای تقویتی که بخاطر کم کاری کلیه هاشون مصرف میکنن اکتفا میکنه

سلام عزیزدلم خداروشکر الان خیلی خوبن خیلی دیگه خبری از اون بی حالی و ضعف بدنی نیست و دیگه نیازی هم ب ...

عزیزم میشه بگید چه چیزاییشون پایین بود؟

من الان ازمایشم گلبول سفید کمه و کمخونم از استرس روز و شب ندارم 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
عزیزم میشه بگید چه چیزاییشون پایین بود؟من الان ازمایشم گلبول سفید کمه و کمخونم از استرس روز و شب ندا ...

گلم مادر من کم خونی داشت و ازطرفی ذخیره آهن بدنش چهاربرابر  یه انسان عادی بالا بود طوریکه دردسر اون ذخیره آهن خیلی بالا عواقب و دردسرش از کم خونیه بیشتربود

گلم مادر من کم خونی داشت و ازطرفی ذخیره آهن بدنش چهاربرابر یه انسان عادی بالا بود طوریکه دردسر اون ...

گلبول سفیدشثن هم انگار گفتید کم بود درسته؟

انشااله خدا سلامتی بده بهشون 

توروخدا دعا کن برای ماهم بخیر بگذره

گلبول سفیدشثن هم انگار گفتید کم بود درسته؟انشااله خدا سلامتی بده بهشون توروخدا دعا کن برای ماهم بخیر ...

دقیقا یادم نیست گلم و هرچی بود خداروشکر الان خیلی بهترن اما چندماه مرتب تحت نظر پزشک بودن و هرماه آزمایش میدادن

دقیقا یادم نیست گلم و هرچی بود خداروشکر الان خیلی بهترن اما چندماه مرتب تحت نظر پزشک بودن و هرماه آز ...

عزیزم دعا کن برا ماهم به خیر بگذره 

اجرت با حضرت زهرا که جواب دادی عزیزم

عزیزم دعا کن برا ماهم به خیر بگذره اجرت با حضرت زهرا که جواب دادی عزیزم

فدات گلم کاری نکردم نگران نباش عزیزم تو این شبای مبارک بخدا توکل کن انشاالله به حق بزرگی خودش ختم به خیر میشه و چیز مهمی نیست

سلام نو یکی از تاپیک های مذهبی شما از استاند ناراحت شدیدمن از طرف ایشون از شما معذرت میخام

مشکلی نیست گلم ولی نمیدونم چرا ما ایرانیها عادت داریم تا ازیه قشری مذهبی طایفه ای بدی میبینیم یا حس خوبی بهشون نداریم هرچی به خودمون اجازه میدیم به همشون توهین کنیم بدون هیچ گونه شناخت و ارتباطی