2777
2789
شوهر منم😥

این حرفشون از همه بیشتر آدم میسوزون بعدشم میزاره میره بیرون بعدشم برمیگرده مدعی هستش که من مقصرم الانم جدیدا حالت عادی کلا باحالت دعوا و صدای بلند حرف میزنه اعتراض که میکنم منکر میشه و یه معرکه دیگه راه میندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مجبوریم تحمل کنیم. دیگه خواست خداست. بچه چی داری

آره یه دختر ۵ ساله اوایل خیلی خوب بود اما الان یکسال واقعا غیرقابل تحمل شده منم تو شهرغریب حتی یه دوست و آشنا دورو برم نیست واقعا بریدم

این حرفشون از همه بیشتر آدم میسوزون بعدشم میزاره میره بیرون بعدشم برمیگرده مدعی هستش که من مقصرم الا ...

شوهر من یجور رفتار می‌کنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.

کلا عادی عادی. اصلاً دعوا نمیکنه. اگر. دعوا کنه یکم خالی میشم. اینجوری بدترررررر حررررص میخورم.

وقتی می‌ره بیرون بچه ها رو میخوابونم خودمو میزنم. تو سر و صورتم میگویم که حرصم خالی بشه😭

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه هم داری‌؟ ماها اصلا زندگی نکردیم چی فکر میکردیم چی شد

نه ده سال جلوگیری خیلی شدید میکردم چون همیشه دعوا داشتیم بچه هم نمی‌خواستم بعد تصمیم گرفتم جدا نشم و بچه بیاریم شش ماه اصرار کردم و اقدام کردیم که نشد خدا رو شکر الان هم دیگه سه سال هستش که اصلا بیخیال بچه شدیم اما من واقعا یه وقتا غصه میخورم و باز میگم چرا اصلا زندگی کنیم وقتی بچه نداریم و اون همه هم مشکل و دلخوری بینمون بوده اما دیگه الان کمتر بحث و دعوا داریم 

آره یه دختر ۵ ساله اوایل خیلی خوب بود اما الان یکسال واقعا غیرقابل تحمل شده منم تو شهرغریب حتی یه دو ...

من دارم تو جهنم دست وپا میزنم ولی تو خونه بابام جایی ندارم ،ازدواج دوممه وروزی هزاربار میکیرم از خیانت شوهرم همین الان کلی گریه کردم واز حدا مرجمو خواستم بااینکه سالهاست درارزوی بچه م والان هفت ماهه باردارم بیچاره بچم که این حال وروزمنه 

شوهر من یجور رفتار می‌کنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده.کلا عادی عادی. اصلاً دعوا نمیکنه. اگر. دعوا کنه ی ...

دقیقا منم میشینم اینقدر گریه میکنم و میزنم تو سروکله خودم که نگو همیشه باخودم میگم این طرز رفتارش و این ریلکس بودنش لابد بخاطر این اصلا براش مهم نیست بود و نبودم شوهر من حتی بهش میگی محبتت کم بیا باهم حرف بزنیم فیلم ببینیم معرکه راه میندازه که تاحالا هرچقدر محبت کردم دیگا اونم نمیکنم کلا درمقابل درخواست و انتقاد گارد میگیره

مشکل همون طرز رفتارشون تاحالا دوهزار بار منطقی با دلیل و در کمال آرامش باهمسرم صحبت کردم جوابش این ه ...

واییی عین شوهر من دقیقا همینطور چون خیانت نمیکنه و بیکار نیست انگار فرشته روی زمینه 

خودش میگه من پسر پیغمبرم 🤮🤮🤮

نه ده سال جلوگیری خیلی شدید میکردم چون همیشه دعوا داشتیم بچه هم نمی‌خواستم بعد تصمیم گرفتم جدا نشم و ...

الهی بگردم ولی حداقل شما یه خوبی داری مثل امثال من غصه بچت نمیخوری پابندش نیستی 

واییی عین شوهر من دقیقا همینطور چون خیانت نمیکنه و بیکار نیست انگار فرشته روی زمینه خودش میگه من پسر ...

دیدی گلم انگار ما قبل ازاین خونه پدرمون گشنه بودیم یاهرشب با کمربند سیاه و کبودمون کردن جرات ندارم چیزی بگم میگه نمیدونم چته گشنت لباس تنت نیست کتکت زدم بمیرید بااین طرز فکر و منطقتون

الهی بگردم ولی حداقل شما یه خوبی داری مثل امثال من غصه بچت نمیخوری پابندش نیستی

زنده باشی عزیزم امیدوارم اول خودت خوشبخت باشی و مادر خوشحالی باشی و بچه ات هم ازت شاد بودن و یاد بگیره 

آره فقط میگم خدا رو شکر خودم هستم هر موقع نخواستم میرم 

خانواده ام هم الان مشکلی ندارن با جدایی کاش همون سال اول اینقدر موافق جدا شدنم بودن

من خیلی خیلی خیلی تلاش کردم برای این زندگی کاش به موقع شوهرم قدر میدونست 

من دارم تو جهنم دست وپا میزنم ولی تو خونه بابام جایی ندارم ،ازدواج دوممه وروزی هزاربار میکیرم از خیا ...

الهی بمیرم واسه حال دلت منم ازدواج دوممه حرف مردم مادر پیر و بیمار دختر ۵ سالم نمیدونم چیکار کنم

دیدی گلم انگار ما قبل ازاین خونه پدرمون گشنه بودیم یاهرشب با کمربند سیاه و کبودمون کردن جرات ندارم چ ...

دقیقا 

اما تا میتونی برای خودت شاد باش کم‌کم شرایط و برای خودت شاد کن هر چیزی که دوست داری 

اصلا نیازمند اون و محبتش نباش 

زنده باشی عزیزم امیدوارم اول خودت خوشبخت باشی و مادر خوشحالی باشی و بچه ات هم ازت شاد بودن و یاد بگی ...

فدای مهربونیات عزیزم انشاالله که به زودی گشایشی تو زندگیت اتفاق بیفته و بهترینها برات رقم بخوره