2777
2789

دفعه اول دور یه فرمون،دو فرمون،پارک سی سانت،دنده کشی ،پارک دوبل،ازم گرفت فقط برا اینکه پارک دوبلمو یکم کج شد زدم کرد.

بار دوم از ساعت ۱۲ اونجا بودم۴ نوبتم شد اومدم دور بزنم نگفتم مجاز نیس گف برو پایین ردی 

دیروزم یه جای خیلی سخت ازم دوبل گرفت 

یه کامیون از نارنجیا و یه پراید ۱۱۱ ک برعکس پارک بود ،دوبل کردم گف دنده عقب برو گفتم جا نداره گف برو گفتم مجاز نیس با اجازه ،یک و نیم دور فرمون باز کردم رفتم عقبم ولی ماشین کج شد گف باید نیم دور باز کنی وقتی جای تنگی 

من نمی‌دونستم اینو الآنم نمی‌فهمم ینی چی 

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

از خیلیا دیروز بهتر بودم،ماشین آزمون قلق داره،کلاجش بالاس ،یا همه خاموش میکردن یا با تیک آف راه میفتادن 

من با اینکه تو سربالایی بودم نیم کلاج کردم قشنگ راه افتادم ایست سی درجه راهنما همه چی رعایت کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من ۱۷بار امتحان داد رد شد ناراحت نباش😂بعدم تو همین الانم از خیلیا جلو تری نمونش من که لصلا ثبتنام نکردم میترسم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فدا سرت .

می‌دونی چیه،اگه خطای بزرگی داشتم دلم نمیسوخت 

مث بار دوم ،میدونم ک حقم بود رد بشم،ولی دیروز نه 

خدا می‌دونه دفعه بعد افسر چجوری باشه،من چیکار کنم 

می‌دونی چیه،اگه خطای بزرگی داشتم دلم نمیسوخت مث بار دوم ،میدونم ک حقم بود رد بشم،ولی دیروز نه خدا می ...

گفتم فدا سرت .قبول میشی بلاخره .قولت میدم دفعه بعدی قبولی .تو رانندگی تمرکز زیاد میخواد حواس جمع همین 

از خیلیا دیروز بهتر بودم،ماشین آزمون قلق داره،کلاجش بالاس ،یا همه خاموش میکردن یا با تیک آف راه میفت ...

واسه اینکه خاموش نکنی یا مثلا تو سراشیبی ماشین عقب نره

وقتی دستی بالاست کلاچ و گازو یه جور تنظیم کنی که حس کنی سر ماشین بالا میره یا حس میکنی ماشین میخواد جلو بره تو همون وضعیت دستی رو بکشی راحت شروع به حرکت میکنه