2821
2789
عنوان

منبع برای پایه دهم🥲

640 بازدید | 9 پست

بهترین منبعا برای درسای پایه دهم تجربی چیا هستن؟ برای فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی

اینم بگم که مدرسه تیزهوشان هستم با معدل بیست برای همین لطفا بیشتر منابعی رو بگین که سطح بالا باشن

و اینکه ویدیو رایگان برای درسا از کجا و چه سایت یا اپلیکیشنی میتونم ببینم؟

...........

سلام عزیزم 

همون خیلی سبز خوبه

راستی من یه کانال کنکوری دارم برای چالش کنکوریا 

دوست داشتی بیاااا🌹🌹

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم همون خیلی سبز خوبهراستی من یه کانال کنکوری دارم برای چالش کنکوریا دوست داشتی بیاااا🌹🌹

برای همه درسا؟ آخه من شنیدم نشر الگوام خوبه و اینکه خیلی سبز یکم سطح پایین تره

حتما میشه کانالو بفرستین؟

...........

سلام

اینکه معدل بیست بودی خیلی عالیه اما تو دوره دوم شرایط کاملا متفاوته 

منم فکر میکردم که همه چیز مثل دوره اول متوسطه اس و باید سطح بالا شروع کرد

بعد با توجه به تاثیر معدل اصلا لازم نیست با تستای سنگین تایم تشریحی خوندنت رو از دست بدی 

واسه فیزیک از ماجرای من و درسام شروع کن بعدش خیلی سبز

واسه شیمی هم همینطور اول با ماجرای منو درسام به تشریحی مسلط شو بعد مبتکران،مبتکران دوجلدی خیلی کتاب خوبیه و اگه اونو خفن بخونی به نظر من حتی به دبیر هم نیاز نداری

ریاضی هم خیلی سبز بعد که مسلط شدی نشر الگو

برای همه درسا؟ آخه من شنیدم نشر الگوام خوبه و اینکه خیلی سبز یکم سطح پایین ترهحتما میشه کانالو بفرست ...

برو کانال سیب ترش تخصصی همه منابع رو بررسی کردن

donya_by به این آیدیم پیام بده تا گمت نکنم 

تو تلگرام🤎🤎🤎

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️
2825
2823
2791
2779
2792