2777
2789
عنوان

پوکی استخوان جوانی

1848 بازدید | 16 پست

دوستان کسی بوده تو جوانی پوکی استخوان داشته باشه و درمان کرده باشه. تو رو خدا اگر کسی بوده جواب بدید. ما یه گروه ۵۰ نفره ایم توی تلگرام با آی دی @darmanepooki 

که هممون پوکی داریم و ۸۰ درصدمون بین ۲۰ تا ۴۰ سالیم. اگر کسی شرایط ما رو داره و بهتر شده اینجا یا توی تل راهنمایی کنه لطفا. 🙏🙏🙏🙏 خیلی اذیتیم. خیلی درد داریم. 

خدایا تو بساز؛ تو بسازی قشنگ تره 🕊🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم نوشابه رو گذاشت کنار قبلا تخم‌مرغ نمیخورد بعد از اینکه فهمید پوکی داره هر روز یدونه رو میخورد مکمل کلسیم استفاده میکرد الکل رو گذاشت کنار در کنارش داروهایی که دکتر میداد رو استفاده کرد خوب شد

واقعا؟؟؟ کی بوده؟؟؟ چه کرده؟؟؟ اگه میرونی لطفا دریغ نکن🙏

پیاده روی داشته اون قرص مخصوص که داخل مقوای زرد رنگ بود رو خورده .ویتامین دی مصرف کرده باید هرروز یا شیر بخورید یا قرص کلسیم .

لایک نکنید .توروخدا 
پیاده روی داشته اون قرص مخصوص که داخل مقوای زرد رنگ بود رو خورده .ویتامین دی مصرف کرده باید هرروز یا ...

آخه اون قرص زرد لعنتی که میگی اسمش‌آلندرونیته و به بعضی ها نمیسازه

من دیدم نوشابه رو گذاشت کنار قبلا تخم‌مرغ نمیخورد بعد از اینکه فهمید پوکی داره هر روز یدونه رو میخور ...

چند سالش بوده؟؟؟ خودتون بودید یا کس دیگه؟؟؟ میشه آیدیشو بدید؟

دوست عزیز

ورزش مستمر  همراه مواد غذایی کلسیم دار و داروها خیلز کمک می کنه 

منم ۳۵ سالگی متوجه شدم ۲۵ درصد پوکی دارم

آلندرونیت بخاطر بیماری معده‌م نتونسته‌م بخورم دکتر بجاش قرص فوزومکس تجویز کرد خیلی سخت پیدا میشد ولی بعد از ۳ سال خیلی بهتر شدم پزشکم این دارو رو قطع کرد 

فقط کلسیم و ویتامین دی ۲ بار در ماه وقرص مکمل  ران فست بهم داد

دوست عزیزورزش مستمر همراه مواد غذایی کلسیم دار و داروها خیلز کمک می کنه منم ۳۵ سالگی متوجه شدم ۲۵ د ...

وااای عزیزم خدا رو شکر🙏🙏🙏 خیلییی ممنون چه انرژی خوبی بهم دادی صبحب...انشالله که خیر بشه و به زندگیت برگرده عزیزم. میشه تو گروهمون عضو بشی و به هم‌گروهی ها هم راهنمایی بدی. آخه هر کی یه چیزی میگه... آلندرونیت به بعضی ها نمیسازه...شما  دردهم داشتی؟؟؟ اگر داشتی کجاهات داشتی؟؟؟

وااای عزیزم خدا رو شکر🙏🙏🙏 خیلییی ممنون چه انرژی خوبی بهم دادی صبحب...انشالله که خیر بشه و به زندگ ...

ان شاالله بهتر میشی دوست عزیز و مهربون

من پوکی در قسمت بالای ران ( هیپ) بود درد ولی حالت سوزش و گز گز شدید اون قسمت داشتم 

منم آلندرونیت نتونستم بخورم درد شدید معده و رفلاکس شدید داشتم 

بجاش قرص فوزومکس دکتر بهم داد با اون مشکل رفلاکس و درد معده نداشتم اونم شرایط استفاده‌ش مثل آلندرونیت بود  

فقط ورزش مستمر حتما داشته باشید من هزینه کلاس برام زیاد بود نرفتم ولی هر روز یک ساعت پیاده روی داشتم 

الانم که هر ۶ ماه دکتر میرم و سالی بکبار پزشکم سنجش تراکم میده 

خدا رو شکر مشکل پوکی‌م برطرف شده