2777
2789
عنوان

چرا دخترم به بدبخت بیچاره ها دل میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 26 پست
از باباش فراریه بیشتر مشکلاتش به خاطر باباشه

ببین خواهر من بگو پدرش باهاش صحبت کنه مطمن باش این دختر بیشتر میخواد از خونه فرار کنه به نظر من یه خونه جدا بگیره زندگی کنه خیلی بهتره که از روی اجبار و ناخواسته بره ازدواج کنه که فردا خدا نکرده جدا بشه اونوقت ضربه خیلی بدی میخوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باید بفرستیدش پیش روانشناس درست حسابی ، بفهمه چرا دوست داره خودشو تباه کنه شایدم شخصیت نجات ده ...

تو شهر خودم هر چی مشاور خوب بود بردمش کلی هزینه کردم نتونستن قانعش کنن ، میخواد خودشو نجات بده، میگه مردا همه بد دهنم وخود شیفته ان بچز ادمای مریض وبد بخت که اذیتم نمیکنن نمیدونه که مریض پرستاری میخواد وبدبخت هم ادمو از زندگی سیر میکنه اینو بگم الان داره تو هتل 5 ستاره زندگی میکنه سختی نکشیده فقط ناراحتیش رفتار باباشه

پدرش حرف زدن بلد نیست عصبیه

من شناختی از پدرش ندارم ولی مطمنن دخترتون از پدرش شناخت داره الان پدر منم همین مشکل و داره نمیتونه با بچه هاش ارتباط بگیره مشکل عصبی هم داره ولی میدونم یه حرفی میزنه شاید خیلی تند باشه ولی تو دلش هیچی نیس و ما اصلا از حرفهاش ناراحت نمیشم بعضی وقت ها هم چیزی میگیه میخندیم 

دخترتون تقریبا همسن دخترمنه .بنظرم این راه حل خوبی نیست برا فرار کردن از موضوعی  چه گذشته و حال و حل مسأله. گذرا تاپیکاتو رو دیدم . خودتون تحصیل کرده هستین و بهتر میدونین. با اینکه میگین الان تو هتل میمونه کاش اگه دانشگاه می‌رفت شما هم با خونواده بدون پدرش ، شهری رو انتخاب میکرد همراهش می‌رفتید یا خودش شهر دیگه  تنهایی درسو ادامه میداد.هم اینکه خیلی وقت پیش باید جدا از همسرتون زندگی میکردید خودتون هم که مستقل از نظر مالی بودید تا بچه ها ، آسیب کمتر  میدیدن( لازم به تموم کردن هم نبود ). 

شهر خودمون فرهنگیان میخونه چون بومیه خوابگاه نمیره

حالا دانشگاه رو تموم کرد ببینین چی به صلاحه.مثلا محل خدمت رو جای دیگه انتخاب بکنه چطور میشه ؟؟ ایشون با توجه آسیب بیشتر تو کودکی از پدرش ، خوب تصوراتش از مرد اینطور شده و کاش اگه زیاد نظرش ازدواج نیست و آمادگی نداره. با درس خوندن وفکر به  ادامه دادن ارشد و اینا ، یه وقفه ای ایجاد بشه شاید نظرش برگرده.ببینید راهکار چی پیدا میکنید .

حالا دانشگاه رو تموم کرد ببینین چی به صلاحه.مثلا محل خدمت رو جای دیگه انتخاب بکنه چطور میشه ؟؟ ایشون ...

کلا دنبال راهکارم محل خدمتش از قبل تعیین شده شهر خودمونه، کلا تو محیط بسته ای هستیم ولی انگیزه تحصیل داره وحتی نوشتن کتاب خیلی مطالعه میکنه وباهوشه ولی از نظر عاطفی ضربه زیادی از خانواده واقوام پدریش خورده، الان از اقوام پدری فقط پدرشو میبینه ولی باز از رفتارش ناراحته

تو شهر خودم هر چی مشاور خوب بود بردمش کلی هزینه کردم نتونستن قانعش کنن ، میخواد خودشو نجات بده، میگه ...

چجوری روانشناسی بودن نتونستن کاری کنند مشکلی نبود که نشه حلش کردن این چه استدلالیه دخترتون داره بیشتر شبیه کمبود عاطفه هست بگو اونام چون از تو پایینترن بهت احترام میذارن تا بیان به تو برسن به قدرت برسن با پنبه سر میبرن اگه هم سطح تو بودن یه آدم دیگه ای شاید باشن تو میخوای یکیو بیاری بخاطر کمبودهاش به تو محبت کنه احترام بذاره پس باید بری بازار برده فروشان دنبال شوهر بگردی آدمها رو وقتی از تو بالاترن میشه شناخت وقتی تو قدرتن چهره واقعیشونو میشه دید 

بعدم بگو هیچ انسانی شبیه انسان دیگه ای نیست اینهمه آدم هستن از مردشون از پدرشون خیر دیدن از مادرشون ضربه خوردن آدم با دیدن یک نفر رو چند نفر نمیگه همه

برو آدم خودت رو پیدا کن هنوز سنی نداری عجله ای نیست اول برو خودت رو و خلاهات رک بشناس زخمات رو درمان کن بعد به فکر این چیزا بیفت

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
کلا دنبال راهکارم محل خدمتش از قبل تعیین شده شهر خودمونه، کلا تو محیط بسته ای هستیم ولی انگیزه تحصیل ...

ان شا...که موفق باشه . خدارو شکر بازم به درس علاقه داره . اون می‌تونه پله های موفقیت گام به گام طی بکنه ولی کمی خوب باید فکر بکنه. همه که تو زندگی کامل و بی‌نقص نیستن حالا پدردخترتون کمی عصبی و...هست و این دلیل نمیشه همه ی مردا بد باشن هر چند ما خوب مطلق نداریم و از اون طرف ، باید تو زندگی الگو و عکس العمل مامانشون ببینه ، که به هر حال باصبر و حوصله و کار ، زندگی رو تا اینجا رسونده . به کتاب هم که گفتین علاقه داره کتاب های خوب ، انگیزشی و ...‌بگیرین تا با گذشته اش هم خداحافظی بکنه و راهکار مناسب برا آینده اش رو پیدا بکنه ولی نه از هر راهی و نه به هر وسیله ای .