2777
2789

دخترم خواستگاران زیادی داره همه تحصیل کرده اصیل شغل خوب وامکانات زندگی راحت، ولی همه رو رد میکنه وحالا عاشق عمله وافغانی وادمای مریض  میشه وهر بار کلی جون میدم تا منصرفش کنم  هر بار رو یکی کراش میزنه هم خودش وهم مارو خیلی خیلی تحت فشار میزاره عصبی میشه وافسرده میشه با ما بداخلاقی میکنه، اینم بگم دخترم سنش کمه وداره معلم هم میشه البته غیر ما کسی از این خل بازیاش خبر نداره ، خواستگاراشم از بس جواب رد داده دیگه دور وبریا کسی رو معرفی نمیکنن، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترت بگو الان با حلوا حلوا کردن واسه ادم تو زندگی نون و آب نمیشه

میگه خودت شوهر خوب کردی بسته  از باباش عقده داره میره سراغ ادمای مهربون حالا اون ادم هر کی هست مهم نیست

21

ببرینش ‌پیش روانشناس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میگه خودت شوهر خوب کردی بسته از باباش عقده داره میره سراغ ادمای مهربون حالا اون ادم هر کی هست مهم ن ...

از باباش چرا ؟

بگو خوب اشتباهی که من کردم تو نکن 

مهربون بودن نون تو سفره نمیشه 

بگو فردا یه سفر بخوای بری بیرون با قربونت رفتن و عاشقتم گفتن از خونه هم نمیتوتید در بیاید بیرون الان دوستت دارم گفتن تو یه کافه بگی باید ۱ تومن پیاده بشی

از باباش چرا ؟بگو خوب اشتباهی که من کردم تو نکن مهربون بودن نون تو سفره نمیشه بگو فردا یه سفر بخوای ...

دختر قانعیه میگه حقوقم برام کافیه فقط حالم خوب باشه چیزی نمیخوام

دختر قانعیه میگه حقوقم برام کافیه فقط حالم خوب باشه چیزی نمیخوام

خدایش دخترت عقل نداره 

خوب بگو حقوقت کافیه بشین تو خونه بابات می خوای بری یه نون خور دیگه برای خودت اضافه کنی 

بنظرم باید بفرستیدش پیش روانشناس درست حسابی ، بفهمه چرا دوست داره خودشو تباه کنه شایدم شخصیت نجات دهنده داره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم