2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشهچند وقته درگیرهداروش چیع

داروشو واقعیت نمیدونم

ولی تقریلادوساله درگیرشده۳۱سالشه

ولی شکرخدا زود تشخیص داد دکتر براهمین سریع تحت درمان قرارگرفته و خب یکم پاش میلنگ ولی روحیشوحفظ کرده وهمین خیییلی کمکس میکنه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
حالش؟ کلا میشه بگی چطور بیماری هست

ببین دوستم یهو موفع راه رفتن گفت پام قفل میشده ونمیدونستم چرا

گف اولین بار چت مبکردم سربه موضوعی عصبی بودم دیدم کلا دستم میلرزه و... گذشت ورفت دکتر حدس میزد سیاتیک باشه یا دیسک کمر... ک دکترتشخیص ام اس داد... وخودشو بشدت لاغرکرد چون اضافه وزن اصلاخوب نیست...ببین مثلا زور ونیروی دستاش کم شده و وقتی داروشو تزریق نکنه دستش میلرزه و عصبی وپرخاشگرمیشه... الان بهم از باردارشدن میگ‌‌...ولی نمیخام ناراحتش کنم اماشنیدم باردارنشن خیلیی بنفعشونه

باید ازمحیطای تنش زا دورباشن استرس سمه واسشون

اوایل ک کورتون تزریق میکنن بدنشون ورم وپف داره ولی کم کم کورتون یاحذف یاکم میشه این ورمه هم ازبین میره

ببین دوستم یهو موفع راه رفتن گفت پام قفل میشده ونمیدونستم چراگف اولین بار چت مبکردم سربه موضوعی عصبی ...

منم شش ماه درگیرم الان دکترم چندتا دارو گذاشته جلوم میگه خودت انتخاب کن انقد تحقیق کردم همه داروهاشو میشناسم باید این ماه ام ار ای بدم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم