2777
2789
عنوان

میخام برم سمت طلبه گی

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 42 پست
برو دانشگاه حداقل علوم ایلامی و دین شناسی بخون یا فلسفه اسلامی ولی حوزه نرو مگر که بخوای همه تا میبی ...

میشه به خاطر امام علی بیشتر توضیح بدید .

چرا فرار کند .مگه قاتل یا آدم کشم آخه . 

خواندم ام نمی‌دوند و بیدار بشم میگم ولی جدن چرا فرار کن از آدم ؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرگز قبول نخواهم نکرد درضمن من مجردم. خودمم خواستگار حجت السلام داشتم و ردش کردم. حتی خوشم نمیاد کلم ...

حتی اگر از نظر مالی تامین و بدون مشکل باشه .

مثلاً پرستار طلبه اگه باشه ؟؟؟ قبول می‌کردید ؟؟؟ 

جسارت  ن شود 

وقتی طلبه واقعی میشی که هدف اصلیت این باشه که خودت رو از گمراهی نجات بدی و هدایت کنی نه دیگران رو ، برای اینکار هم لازم نیست حتما حوزه بری

من یه مدت رفتم ، محیط به شدت بسته ، جو سنگین ، آدمهاش با کوچکترین حرف یا حرکتی بهت برچسب میزنن..اصلا با روحیاتم سازگار نبود و ادامه ندادم. البته شاید حوزه هایی هم باشه که جو خوبی داشته باشه.

بستگی به خودت و هدفت داره.

وقتی طلبه واقعی میشی که هدف اصلیت این باشه که خودت رو از گمراهی نجات بدی و هدایت کنی نه دیگران رو ، ...

بازی با زندگی من هست .

میشه بیشتر توضیح بدید از جو و زندگی در حوزه ؟؟؟؟

میشه به خاطر امام علی بیشتر توضیح بدید .چرا فرار کند .مگه قاتل یا آدم کشم آخه . خواندم ام نمی‌دوند و ...

چون از موعظه هاشون خسته شدیم و حالمون بد میشه همون نماز و روزه که میگریمم کوفتمون میکنن. اصلا دوست نداریم بریم بهشت مگر زوره؟ دوست نداریم موعظه دیگه عصر حجر نیست که کسی سواد و منابع نداشته باشه هرکس بخواد اگاهی برسه میره خودش تحقیق میکنه نیاز به موعظه گر نداریم. من خودم تا یکی از این جماعت ببینم فرارمیکنم میرم. اگه ببینم خونه اومدن از در دیگه میزنم بیرون. چون تو همه چی نظر میدن و هیچ سوادی ندارن اما تو همه مسائل نظر میدن. شماهم دوست داری منفور باشی برو حوزه. در ضمن تاپیکت رو هم قفل کن. منم دیگه ریپ نزن من نظرمو گفتم و حوصله سفسطه های شماها رو ندارم.

چون از موعظه هاشون خسته شدیم و حالمون بد میشه همون نماز و روزه که میگریمم کوفتمون میکنن. اصلا دوست ن ...

تو هر چیز خوب و بد هست و تو نگاه ت رو عوض کن .

زندگی زیباست ولی با آدم ها ش نه با هر کسی .

مراقب باشید .

نماز اول وقت ام اگر خواستی. برای رضای خدا بخونید 

یاعلی خدانگهدار 

چشم خواهرم

حتی اگر از نظر مالی تامین و بدون مشکل باشه .مثلاً پرستار طلبه اگه باشه ؟؟؟ قبول می‌کردید ؟؟؟ جسارت ...

به هیچ وجه کسی که پاش به حوزه رسیده باشه رو قبول نمیکنم، این افراد باید با تیپ خودشون باشن. مذهبی معمولی رو قبول میکنم نه این افراد رو. اتفاقا خواستگارم حجت الاسلام بود خیلی هم پولدار بود اصلا قبولش نکردم مگه من بنده پولم؟ 

بازی با زندگی من هست .میشه بیشتر توضیح بدید از جو و زندگی در حوزه ؟؟؟؟

جو خوبی نداره مخصوصا اگه بیفتی بین این افراطی های تندرو...

به نظرم خودت مطالعه کن اگه هدفت فقط آگاهیه...من شنیدم حوزه مجازی هم راه افتاده مال آقای مکارم اونم شاید بد نباشه.

تو هر چیز خوب و بد هست و تو نگاه ت رو عوض کن .زندگی زیباست ولی با آدم ها ش نه با هر کسی .مراقب باشید ...

من با احترام حرف شما رو قبول ندارم. و نگاهمم امثال همین افراد عوض کردن از بس باهشون برخورد داشتم و خیلی رو مخ و خشک و غیرقابل تحمل بودن. شب بخیر

ولی الان که هیچ ولی عالم دینی شیعه لازم هست تا شیعه پروری نه .واقعیت م میگه مغز خر خوردی .سهیمه ایثا ...

برو دانشگاه، بعدش برو حوزه.

میتونی هم بری دانشگاه امام صادق که حوزه دانشگاهه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ولی همه جا خوب و بد دارع و دلیل به یک نگاه کردن نیست

فقط بحث خوب بودن نیست، توی زمانی هستیم که طلبه شدن مقبولیت بسیار کمی توی عموم مردم داره... کسایی که قبولت دارن خوده همون طلبه ها و مذهبی ها هستن! اگه میخوای کسی رو به راه راست هدایت کنی سختترین کاره! اما اگه میخوای واسه حال دل خودت بری، خیلی هم خوبه و موفق باشی. من این شغل رو از دید مردم عادی که اکثریت مذهبی نیستن، گفتم فقط. اگر بخوای از شغلت بین افراد مذهبی استفاده کنی که ازت استقبال میشه، اگر بخوای بری توی طرح نور و ۴تا جوون بی حجاب رو امربه معروف کنی کسی ازت استقبال نمیکنه و مفید نمیتونی باشی چون اونا رو هم از دین بیزار میکنی هم خودت منفور میشی، که این اصلا شغل جالبی نیست. ببین میخوای طلبه بشی واسه دل خودت یا شغلی، و اگه شغلی بین چه آدمایی.