2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

دیگه دوسش ندارم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

اگه منظورت بستنیه یکی خوردم تو فکرشم بعدی رو الان بخورم یا نه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دیگه دوسش ندارم

منم همینطورواقعاسالهابدجورروی یکنفرکراش بودم الانسبت به همچیز بی حس شدم ونسبت به همچیزخنثی هستم دیگه طرفودوست ندارم چون اول اینکه تلاش های من برای ارتباط باهاش و علاقم روندید وابنکه خودش روکلابرترمیدونهومعلومه وخودش روبالاترمیدونه وخودشومیگیره دیگه حوصلشوندارم مرده شورهرچی عشقه ببرن اصلا حوصله ادمهاروندارم ازهمه به یک اندازه بدم میاد حدوسط نداره 

دو ساله ازش خبر ندارم 

همزمان ازش متنفرم و دلم تنگشه 

پیگیرش نشدم دیگه که فک کنه آویزونم و غرورم آسیب ببینه 

تو فکر تلافی ام 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بگذر ازش که انتقام جز فرو رفتن تو باتلاق نیست

میدونی 

منو تو بدترین شرایط روحی امیدوار کرد منو وابسته خودش کرد یهو رفت 

بعد رفتنش هم دست از سرم برنداشت خیانت کرد و هی با صحبت کردن در مورد رابطه اش و اون دختره از قصد منو اذیت کرد و هرکاری کرد برای صفر شدن اعتماد به نفسم و..

دوسال کل زندگیم شد تو اتاق موندن و گریه کردن و میمردم و زنده میشدم هر لحظه 

تهشم بخاطر ناراحتی زیادی که بهم وارد شد اختلال شخصیت مرزیم شدید شد و تو لجن فرو رفتم 

بیخیال هر چی بشم انتقام نمیشم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹