2777
2789
عنوان

سونوگرافی نگار ازما

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 25 پست
من سره پسرم رنگ ادرارم خیییلی تیره شده بود نارنجی تیرهو صبحا بیدار میشدم عضلات شونهام بحدی میگرف بسخ ...

دقیقا من سر دختر آخرم اینجوری بودم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن😐چه جالب حالا سردخترم برعکس بود

بله همیشه شونه هام درد داشت و گرفته بود و دائم عطسه میکردم ادرارم هم تیره و قطره قطره ولی سر دختر دومم ادرارم شفاف و بدن درد نداشتم اما عطسه میکردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله همیشه شونه هام درد داشت و گرفته بود و دائم عطسه میکردم ادرارم هم تیره و قطره قطره ولی سر دختر دو ...

پس معلومه اصن فرقی نداره 

سرپسرم بحدی تهوع داشتم یبار گلاب به روت آش خمیر برش میزنن شما هم بجنوردی باشی میشناسی😂

هوس کردم خودم درستش کردم آقا خوردم دخترم و باباش خاب بودن من شیصد دفعه رفتم سرویس از تو دماغم در میومد هیچی نمیزاشت تو معدم بمونه بحدی اسیدی میشد غذا تو معدم موقع تهوع رنگ خونی میشد خیییییلی بد حامله ام من

پس معلومه اصن فرقی نداره سرپسرم بحدی تهوع داشتم یبار گلاب به روت آش خمیر برش میزنن شما هم بجنوردی با ...

منم خیلی بد حامله ام ولی سر پسرم ویارم سبک تر بود نسبت به دخترا ، سر دخترا قشنگ تا ده کیلو کم کردم