2777
2789

اگه میدونید راهنمایی کنید،فکر من به جایی نمیرسه

تو غیرانتفاعی تعداد دانش آموزان هر کلاس ۲۷ 

دولتی۳۷

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

تعداد کم اهمیت تر از بحث تربیتی بچه هاست ، من چون تربیت محور برام مهم بود دولتی نزدیک پیدا نکردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد کم اهمیت تر از بحث تربیتی بچه هاست ، من چون تربیت محور برام مهم بود دولتی نزدیک پیدا نکردم

دبستان تربیت محور رفتم،جا نداشتن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

۲۷ تا خیلی زیاده ببریدش جایی ک کمتر باشه‌

من بچه ندارم ولی نظرم همیشه این هست ک منطقه بالا شهر دولتی بره.به جای کلاسایی ک غیرانتفاعی میزاره و بچه رو تا ساعت ۴ یا۵بعد از ظهر نگه میدارن،خودم آموزشگاه ثبتنامش کنم

قطعا غیر انتفاعی و اونم غیر انتفاعی اسم و رسم دار به نظرم 

چون واقعا خیلی مراقب بچه ها هستن داخل مدرسه .بچه ها از نظر اخلاقی رو تذکر به والدین میدن و واقعا محیط سالم تری درست میکنن .البته خوب میدونم از بابت هزینه ها واقعا به ادم فشار میاد ولی خب ارزششو داره

منم دخارمو غیر انتفاعی بردم از پارسال کلاساشون ۱۶ نفرست. به نظرم۲۷ زیاده واسه اون هزینه ایی که میکنی ...

اینجا همه مدارس غیر انتفاعی تعداد دانش آموزان هر کلاس زیاده