2821
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیس

125 بازدید | 22 پست

برای اولین بار تصمیم گرفتم رل بزنم اونم چون اصرار کرد خیلی منی که هر پسری پیام میداد بلاک میکردم اینو چون تا حدودی میشناختم جوابشو دادم و تهشم رل زدم اولش دوسش نداشتم ولی کم کم بهش عادت کردم بعدم که واقعا دوسش داشتم هیچ مشکلی نداشتیم چندباری رفتم پیشش ولی خیلی خجالتی بودم میرفتم خجالت میکشیدم ازش ولی دلم میخواست برم تا نصف شب باهم حرف میزدیم منی که درسام اولویتم بود دیگه به درس اهمیت نمیدادم با خانواده هیچ جا نمیرفتم همه خانواده و زندگی من شده بود اون یکسره باهم حرف میزدیم میگفت عاشقم و دوستم دارم واقعا باورم شده بود منی که سخت به کسی اعتماد میکردم به اون اعتماد کردم ولی سر یه موضوع باهم قهر کردیم بعدم چون نمیتونستم با اون موضوع کنار بیام مجبور شدم بگم بیا جدا بشیم خیلی پیام داد که بیا دوباره مثل قبل بشیم منم قبول کردم ولی دوباره سر اون موضوع تموم کردیم بعدش گفت بیا فقط دوست ساده باشیم تا روزی که بتونم از راه درست بدستت بیارم ولی دیگه حرفاشو باور نمیکنم الانم گاهی وقتا پیام میده و میگه دلم برات تنگ شده بیا فقط بغلت کنم آروم بشم ویا وقتایی ناراحته به من پیام میده میگه تو فقط میتونی حالمو خوب کنی بعد یه چندروز یه دختری بهم زنگ زد که چرا با رل من پیام بازی میکنی واقعا اونجا حالم ازش بد شد از همه جا بلاکش کردم ولی باز خودش با یه شماره دیگه زنگ زد معذرت خواهی کرد و گفت تو واقعا پاکی و خوبی من نمیتونم ازت سو استفاده کنم من فعلا میخوام جوونی کنم بعدم تشکیل خانواده بدم و  انتخابمو کردم و از انتخابمم مطمئنم بعدش  به نظرتونه واقعا دوسم داره یا مثل یه هوسم براش؟

پس خیانت می‌کنه یعنی با یکی دیگسسسسس؟؟؟؟؟؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس خیانت می‌کنه یعنی با یکی دیگسسسسس؟؟؟؟؟؟

احتمال زیاددددددددد😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
میگفت نه دیگه الان نیستم و قرارم نیس با کسی به غیراز تو باشم بعدم الانم که دیگه باهم نیستیم

پس چرا دوست دخترش روش غیرت داره نمیشه که دوراشو بزنه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خیلی مشخصه از تنهایی زنجیره ای از کلی دختر دور خودش چیده 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

پس چرا دوست دخترش روش غیرت داره نمیشه که دوراشو بزنه

منم بهش گفتم که نمیشه توهرکاری میخوای بکنی تهش بگی میخوام جوونی کنم تو جوونیتو بکنی با هرکس میخوای باشی بعد اونوقت من دیگه نمیخوامت

خیلی مشخصه از تنهایی زنجیره ای از کلی دختر دور خودش چیده

میدونم ولی مشکل من اینه که متاسفانه هنوز دوسش دارم ولی اصلا بهش نه پیام میدم نه هیچی گاهی هم پیام میده خیلی سرد جواب میدم

اصلا به حست شک نکن ، کاملا درکت میکنم چی میگی

خیلی جدی و مشخص حرفتو بهش بزن ( حرف اخرتو) تکلیفش مشخص بشه مگه مسخره اشی که هی رو هوا باشی و هروقت دلش خواست و به قول خودت حالش ک بد بود یاد تو بیفته، گریه کن دلتنگ بشو اصلا هرروز هم چکش کن هر اکانتی ک داره رو ، ولی اصلا برنگرد شده چندماه و یکسال بیشترحتی، زمان ببره ولی بعدا پشیمون نمیشی، تو مسخره ی هیچکس نیستی

میدونم ولی مشکل من اینه که متاسفانه هنوز دوسش دارم ولی اصلا بهش نه پیام میدم نه هیچی گاهی هم پیام می ...

نه دیگه شما تصمیم درست رو گرفتی به پای تصمیم خودت هم بمون عزیزم 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اصلا به حست شک نکن ، کاملا درکت میکنم چی میگیخیلی جدی و مشخص حرفتو بهش بزن ( حرف اخرتو) تکلیفش مشخص ...

الانم نه پیام میدم نه هیچی فقط دارم از درون داغون میشم نه میتونم به کسی بگم نه هیچی فقط دارم داغون میشم بهشم گفتم من مسخره تو نیستم دیگه پیام نده گفت من نمیتونم بهت پیام ندم حتی بلاکشم میکنم ولی با یه اکانت دیگه پیام میده حالمو میپرسه

میدونم ولی مشکل من اینه که متاسفانه هنوز دوسش دارم ولی اصلا بهش نه پیام میدم نه هیچی گاهی هم پیام می ...

اوایل کات همینه ، زمان میبره ، طبیعیه احساساتت ، باید صبور باشی 

فقط بزرگش نکن با خودت و اسیب به خودت نزن ، یه رابطه بوده دیگه 

اوایل کات همینه ، زمان میبره ، طبیعیه احساساتت ، باید صبور باشی فقط بزرگش نکن با خودت و اسیب به خودت ...

اوایل نیس ما دوماهه ازهم جدا شدیم ولی نمیشه فراموش کنم با خودم میگم شاید چون اولین فرد زندگیم بوده اینجوریه حتی سعی کردم بعد اون با یکی دیگه باشم ولی نتونستم حتی اون یه شب اومد پیام داد که شنیدم با یکی دیگه ای دارم دیوونه میشم راسته یا نه گفتم نه چون اونجا با کسی نبودم واقعا