2777
2789
عنوان

دخترا

99 بازدید | 10 پست

دخترای ۷۷ب پایین یعنی بین سن ۲۰تا۲۵بدترین ظلم هادرحقشون شده بچه بودیم گفتیم بزرگ شیم شاغل شیم اوضاع شغل سابقه کارحقوق ۵تومان باباهاکه هیچی مسئولیتی نمیگیرن حسرت خیلی چیزاب دله من هرچی بیاددستم براخواهرمادرم خرج میکنم دلم میسوزه حسرت نخورن خودم عین گداهاخدایا این انصاف نبودکی توکوچه ماهام عروسی میشه

خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشم این مشکلات برای همه دخترای ایران جان هست و ربطی به بازه سنی نداره به جامعه و قوانینه خودم ...

بخداسن بالاترشغل دارن یاازدواج کردن دخترای ۲۰تا۲۵خیلیییی ظلم شددرحقشون

هعی من و بگو که بچگیم افتضاح بود همیشه دعوای بابا و مامانم تو سرم بود ،نوجونیم افتضاح بود ،اینم از ج ...

چن سالتع منم همش تودعوابزرگ شدم 😂

بشینی فقط سنمون میره بالاپاشوخداکمک میکنه

خوب چیکار کنم؟من ماشاالله کلکسیون مشکلاتم تکمیله ،ترس بیرون رفتن از خونه دارم جرئت ندارم پامو از خونه بذارم بیرون مثل زندانی ها خودمو تو این چار دیواری حبس کردم و گذر عمرمو میبینم ،شایدم من خیلی ضعیفم که نمیتونم از پس ترس ها و مشکلاتم بر بیام

خوب چیکار کنم؟من ماشاالله کلکسیون مشکلاتم تکمیله ،ترس بیرون رفتن از خونه دارم جرئت ندارم پامو از خون ...

یکم جملات انگیزشی بخون جون میگیری