2777
2789
چند تا بچه داری منم یه پسر ۳ساله دارم و تمامه زندگیمه

دوتا یه پسر ۱۳ یه دختر ۱۱ الان بغل پسرم خوابیدم چه ارااامشی 

خدایا شکرت بچه های سالم دارم سقفی بالا سر نونی تو سفره م ممنون که حواست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا یه پسر ۱۳ یه دختر ۱۱ الان بغل پسرم خوابیدم چه ارااامشی خدایا شکرت بچه های سالم دارم سقفی بالا س ...

من پسرم ۳سالشع چرا موقعی که باباش هست اصلا سمته من نمیا  ؟ طبیعیع یا منو دوس نداره؟

چند سالشع پسرم جلوی باباش میگه من فقط تورو دوس دارم پیش باباش میخوابع غذا میخورع اصلا سمتم نمیاد

دختر منم دقیقا همینه  ۲سال و نیمشه ولی وقتی باباش نیست باهام خوبه وقتی میاد دیگه منو سادش میره

دختر منم دقیقا همینه ۲سال و نیمشه ولی وقتی باباش نیست باهام خوبه وقتی میاد دیگه منو سادش میره

🤣🤣عین پسره من وقتی باباش نیست حرفمو گوش میده عاشقشم ولی باباش که هست خیلیییییی بد میشه

🤣🤣عین پسره من وقتی باباش نیست حرفمو گوش میده عاشقشم ولی باباش که هست خیلیییییی بد میشه

من دیگه میخوام بذارمش مهد شاید وابستگیش کم بشه چون واقعا دارم اذیت میشم. حتی باباش هست ننیذاره پوشکشو عوض کنم یا ببرمش حموم😒😒😒