2777
2789
عنوان

کیا ینستا ندارن

336 بازدید | 43 پست

من از وقتی یادمه اینستا داشتم هم پابلیک هم پرایوت ولی یه چند وقتیه خسته شدم اونارو دیلت اکانت کردم فقط یه پیج پرایوت دارم که با این حال نوددرصد اوقات انلاینم و همه وقتمو میگیره یه چند وقتی هست که هی دی اکتیوش میکنم هم دوباره نصبش میکنم طوری که اطرافیان میگن چیکار میکنی یا پاک کن یا پاک نکن ولی واقعا اعتیاد اوره الان چهار روزه پاکش کردم و الان همش دارم به این فکر میکنم نصبش کنم خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگزین نصب کن 

از برنامه های دیگه مثل پینترست اینا استفاده کن مفیدترم هستن .. کم کم کمش کن یدفعه ای خراب میشه .. 

مثلا از فردا ۵ دقیقه کمتر کارکن تا یک هفته .

هفته بعد ۱۰ دقیقه کمتر .. .

البته اعتیاد برگشت پذیره حواست باشه ❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕