2777
2789
من جلوی پدر مادرم خجالت میکشمخب من هفته ای یکبار هم نمیرم خونشون. اما همسرم تقریبا هر روز اینجاس. یا ...

خوب وقتی هر روز میاد خونتون

دیگه لازم نیست پدر و مادر شما هم خیلی هزینه کنن و تدارک ببینن اونم مثل بقیه اعضای خانواده هست

همین که اوایل میخریده یعنی یه چیزای بلده حالا شاید سرایطش رو نداره

شما هم از این به بعد خونه مادرشوهر میری کم کم چیزی نبر 

دقیقا ماهم همینجوری هستیم ..وقتی میخوایم یه کم از عادت درشون بیاریم مامانم میگه داماد من هیچوقت دست ...

اره همش تعریفشو جلو همه میدن که بقول ما لرها مارو گردنبار کنن.یعنی به گردنمون میفته که باز خاستیم بریم یه چیزی حتمن ببریم خیلی دلم برا شوهرم میسوزه واقعا.😢هندوانه بزرگ  .میوه. شیرینی بستنی دیگه وقتی میخاد بیاد همشون منتظر میشینن شوهرم بیاد تا دو دستی داره میوه هارو میاره میزاره تو اشپزخونه.در صورتیکه خودمون تو خونه خودمون شاید میوه نداشته باشیم.خیلی دلم میسوزه چون تقصیر خودم بود از اول هی گفتم دست پر بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدعادتشون کردیم...تازه خواهر وبرادر من ایراد هم میگیرن از وسایل

اره بخدا ☹️بنده خدا براشون حتا میشینه هی بستنی میگیره تو نون قیفی که خریده  میده دست تک تک اعضای خانوادم اخر سر میبینی گیر خودش نمیاد بسکه زیادیم.اخرشم  میگن ما از این نونا دوست نداشتیم یا بستنیش این بار خوشمزه نبود من خجالت میکشم چون می‌دونم مقصر من بودمه

اره بخدا ☹️بنده خدا براشون حتا میشینه هی بستنی میگیره تو نون قیفی که خریده میده دست تک تک اعضای خان ...

آره خواهر منو بردیم بیرون بستنی وآب هویج خریدیم براش میگه بستنیش خوشمزه نیست.‌‌داداشم میاد شام میخوره دوتا بشقاب بعد میگه من این غذارو دوست ندارم چون گشنه ام بود خوردم...موندم والا انسان هم اینقدر قدرنشناس!

آره خواهر منو بردیم بیرون بستنی وآب هویج خریدیم براش میگه بستنیش خوشمزه نیست.‌‌داداشم میاد شام میخور ...

من دیگه اولویتم رو گذاشتم برا شوهرم چون همش به فکر خانوادم بودم شوهرم بدبخت همش تو فشار میزاشتم تا خواسته های اونارو برآورده کنه الان دیگه خداروشکر به خودم اومدم

من دیگه اولویتم رو گذاشتم برا شوهرم چون همش به فکر خانوادم بودم شوهرم بدبخت همش تو فشار میزاشتم تا خ ...

دقیقا کار درست همینه‌‌‌...آخه من میگم اگه قدرشناس باشن آدم نمیسوزه آخرش هم از ما بدتر وجود نداره