2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم بنظرم این فرهنگ یک نفره 

البته اگر زیاد میاد دیگه سخت نگیر 

اگر دیر به دیر میاد خودش باید بفکر باشه 

من همسرم کاملا آدم خوبیه ولی خوب داره میاد مثلا خونه خواهرم یا باهم میرم من میگم وایستا فلان چیز بخریم یا خودش میگه دست خالی نمیشه رفت 

دوره نامزدی زنگ میزد البته شهرستان بود می‌گفت چی بیارم 

منم راحت میگفتم فلان چیز 

میدونی همسرم نمیتونه فکر کنه چی بخره من هدایت میکنم حتا وقتی خونه مادرش می‌ره یا خونه فامیلاش میگم وایسا یه چیز بخریم 

عادت کردن بقیه به اینکه طرف هیچوقت دست خالی نیاد واقعا برای اون آدم عذاب آورمیشه

دقیقا.شوهرمن خودم بهش میگفتم دست پر بیا خونه بابام .من ظهر می رفتم وقتی شب میخاست بیاد دنبالم بهش پیام میدادم میوه بخر یا بستنی بخر یاشیرینی بخر .شوهرمم خدایی الان دوازده ساله که ازدواج کردیم به جرات قسم میخورم هر وقت اومد خونه بابام با دست پر اومد حالا یه چند وقتی میاد دست خالی که میاد همه زود نگاه دستش میکنن شوهرم واقعا خجالت میکشه وقتی دست خالی میاد میشینه میفهمم خیلی ناراحته .میگم کاش خانوادمو عادت نداده بودم که شوهرم همش با دست پر بیاد خونشون

حالا من مادرم به قدری مغروره که همسرم شده نوشابه خریده با خودش آورده مامانم به زور پولشو بهش داده

خونه منم اومدنی با دست پر میان پدر و مادرم از روغن و برنج بگیر تا میوه با اینکه من احتیاجیم ندارم همه چی خونه هست

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

معمولا همون اوایل میگیرن دیگه تا آخر عمر زیر ضامن خونه ی پدر تو نرفته که همیشه دست پر بیاد شاید پولم ...

ما رسم داریم

الان داییای من چند ساله ازدواج کردن همیشه دست پر میرن. ما از زنداییا می‌شنویم اینارو

بعدم من خجالت میکشم جلوی پدر مادرم. 

تقریباً هر روز میاد خونمون. بنده های خدا توی این گرونی بهترین میوه هارو تهیه میکنن و بهترین غذا رو میپزن و خیلی احترام می‌زارن بهش. تا حالا به من چیزی نگفتن اما خب من هر سری میگم کاش امروز دست خالی نیاد...

اما الان بیش از یک ماهه هیچی نگرفته

من خونه مادرشوهرم هر سری میرم یه چی میبرم حتماً 

دقیقا.شوهرمن خودم بهش میگفتم دست پر بیا خونه بابام .من ظهر می رفتم وقتی شب میخاست بیاد دنبالم بهش پی ...

دقیقا ماهم همینجوری هستیم ..وقتی میخوایم یه کم از عادت درشون بیاریم مامانم میگه داماد من هیچوقت دست خالی نمیاد   

ما رسم داریمالان داییای من چند ساله ازدواج کردن همیشه دست پر میرن. ما از زنداییا می‌شنویم ایناروبعدم ...

از یک جایی به بعد باید رسوم شکسته بشن مهم رضایت قلبیه

بعدم خانوادت مگه به خاطر اون غذا درست میکنن و میوه میخرن پس خودشون و بچه هاشون چی؟ در اصل برای خانواده خودشون میگیرن دیگه اون بنده خدام میاد حالا به اندازه یک نفر میخوره چه اشکالی داره

از این به بعد شمام رفتی خونه ی مادرشوهرت چیزی نبر اگه گلایه کرد بگو هردو خانواده عزیزن باید به طور یکسان باهاشون برخورد بشه 

اگه خیلی ناراحتین که هر روز خونتون میاد پس ازدواج بکنید و برید سر خونه و زندگیتون

آرامشتو معامله نکن:)
خیلی زشته تفکراتون واقعا خدایی نکرده مگه ندارید ؟ یه خورده عزت نفس داشته باش میگن کاری که زیاد بکنی ...

من جلوی پدر مادرم خجالت میکشم

خب من هفته ای یکبار هم نمیرم خونشون. اما همسرم تقریبا هر روز اینجاس. یا برای شام یا ناهار.

خودش اوایل می‌آورد اما الان دیگه کلا گذاشته کنار.

میخوام از الان مسئولیت پذیری رو یاد بگیره 

چه ربطی ب دارا و ندار بودن داره؟؟

چ ربطی به مسولیت پذیری داره؟

درضمن شما مامانش نیستی که بهش یاد بدی مسولیت پذیر باشه باید قبلا یاد میگرفته

و در اخر بنظرم دلیلی نداره هربار میاد دست پر باشه چ معنی داره؟

ما اصلا از این رسم ها نداریم

بهتر بود قبل عقد اینارو ک برات مهم بود بگی نه الان

و بنظرم اصلا مهم نیس خودتو اذیت نکن بفکر زندگیت باش

چ ربطی به مسولیت پذیری داره؟درضمن شما مامانش نیستی که بهش یاد بدی مسولیت پذیر باشه باید قبلا یاد میگ ...

من نگفتم هربار دست پر باشه

اما از هر ده باری که میاد یبارشو حداقل یه بستنی بگیره بیاره

من و همسرم قرار گذاشتیم ایرادات و عیب های همو بگیم

من اون و خودمو یکی میبینم. خانواده من محتاج یه کیلو میوه نیستن اما من می‌دونم که این کار رو احترام می‌دونن

شاید اون تفکر خانواده منو نمیدونه

نمی‌دونم چجوری غیر مستقیم بگم بهش