چشماش با لباسش هارمونیه خاصی ایجاد میکرد 😂😂منتظر ارشام تهرانی باش
من 16سالم نیس که رمان بنویسم هزیزم 32سالمه خواستی عکسمو میزارم متوجه بشی
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
من پسر دخترخالمم اینطوریههرلباسی میپوشه تغیرر میکنن .یه بار طوسی ،یه بار سبز،یه بار خاکستری،یه بار ع ...
من بیشتر با لباس رنگ روشن مثل نارنجی و قرمز تغییر میکنه ولی یسری قدرت فهمش رو ندارن فکر میکنن مسخره میکنم🙄
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
یبار بیرون بودم یه دختری دیدم یه لحظه چشم تو چشم شدیم چشماش آبی اقیانوسی بودااااا بخدا حیرت زده شدم قربون خدا برم من با این خلق کرده هاش واقعا در عجبم بعضی از رنگ چشما ادمو دیوونه میکنه
ن عزیز درست میگیمن اطرافیانم چون دیدم میدونم حتی شده زیر نور خورشیدیه رنگه شب یه رنگ
ممنونم ازت گلم
درسته همینجوریه🥲❤