2777
2789

داداشم 18 سالشه 

از بچگی همیشه رویا پردازی میکرد ک خیلی پولدار میشه وفکرای بزرگی تو سرش داشت 

از همون 12سالگی همش ب بابام می‌گفت بزار برم ی جایی کار کنم پول جمع کنم تا 18 سالگیم ماشین بخرم ولی بابام می‌گفت تو فقط درستو بخون من برات میخرم 

این هر کاری رو می‌گفت بابام بهونه میاورد و می‌گفت زمونه خرابه معتادت میکنن و... اینم لجبازی میکرد می‌گفت مگه من بی عرضم مگه حالیم نیست 

بابامم میگف تو بچه ای هیچی نمیدونی 

بعد بابام املاکی داره ب این می‌گفت تو بشین مغازه هرچی بخوای من بهت میدم اینم می‌رفت مغازه ولی هر روز با کلی غر غر ک من نمیتونم 

حالا امسال 18 سالش شده و دیپلم گرفته روزگار مارو سیاه کرده ک من هیچی ندارم ماشین ندارم ماشین رو باید خودم بخرم بابام بخره سوار نمیشم 

اگه خودم نخرم دانشگاه نمیرم 

وقراره دانشگاه حقوق بره ولی فعلا لج کرده و میگه تا وقتی خودم ماشین نداشته باشم نمیرم 

بعد بابامم چون داره ساختمون میساخت هرچی پول از املاک در اومده خرج ساختمون شده و تو این چند سال ب این هیچی نداده 

حالا اینم مثل افسرده ها شده 

روانی شده جواب سربالا میده میگه شما منو بدبخت کردید 

حالا من باهاش حرف زدم ک ی شغل نیمه وقت پیدا کن صبحا برو اونجا و غروب ها بیا املاک و درستو اونجا بخون 

فعلا کوتاه اومده 

بنظرتون با دیپلم چ شغل نیمه وقتی هست ک بتونه بره 

توروخدا اگه میدونید بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که به فکر کمک به برادرت هستی. پیدا کردن یک شغل نیمه‌وقت می‌تواند به او کمک کند تا احساس بهتری داشته باشد و همچنین به هدفش نزدیک‌تر شود. این شغل ها شاید به دردتون بخوره

1. **پرستار بچه یا پیرمرد و پیرزن **: این شغل زمان‌بندی منعطفی دارد و می‌تواند برای دانشجویان مناسب باشد

2. **نماینده‌ی مرکز تماس**: بسیاری از شرکت‌ها به دنبال افرادی هستند که بتوانند تماس‌های ورودی و خروجی را مدیریت کنند. این شغل معمولاً به صورت نیمه‌وقت ارائه می‌شود

3. **دستیار مجازی**: این شغل به فرد کمک می‌کند تا وظایف اداری و سازمانی را از راه دور انجام دهد. این شغل نیز زمان‌بندی منعطفی دارد و می‌تواند برای دانشجویان مناسب باشد

4. **منشی باشگاه ورزشی**: بسیاری از باشگاه‌های ورزشی به دنبال منشی هستند و این شغل نیازی به تجربه کاری ندارد².

5. **تدریس خصوصی**: اگر برادرت در درسی مهارت دارد، می‌تواند به تدریس خصوصی بپردازد و از این راه درآمد کسب کند

6. **کار در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها**: این شغل‌ها معمولاً به صورت نیمه‌وقت ارائه می‌شوند و می‌توانند برای دانشجویان مناسب باشند

7. **فروشندگی**: بسیاری از فروشگاه‌ها به دنبال فروشندگان نیمه‌وقت هستند و این شغل می‌تواند به برادرت کمک کند تا تجربه کاری کسب کند

امیدوارم این پیشنهادها به برادرت کمک کند تا شغل مناسبی پیدا کند و به اهدافش نزدیک‌تر شود